Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tähtihyökkääjälle jättisopimus!

Montreal Canadiensiin siirtynyt Alex Newhook Colorado Avalanchen paidassa.
AOP

NHL:ssä kesällä osoitetta pelaajakaupassa vaihtanut kanadalaishyökkääjä on saanut massiivisen jatkosopimuksen. Colorado Avalanchea aiemmin urallaan edustanut kanadalainen sai Montreal Canadiensilta uransa selvästi rahakkaimman sopimuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että Canadiens on hyökkäyksen osalta hyvin varusteltu.

Martin St. Louisin valmentaman Montreal Canadiensin GM Kent Hughes hankki kesällä mielenkiintoisen hyökkääjän. Hughes hankki jättimäisessä pelaajakaupassa kanadalaishyökkääjä Alex Newhookin organisaation riveihin Colorado Avalanchesta. Paluupostissa kestomenestyjän riveihin päätyi varausvuoroja ja yksi lupaava pelaaja.

Rajoittamattomana vapaana agenttina ollut Newhook sai Canadiensilta massiivisen jatkosopimuksen. Hughes antoi hyökkääjälle yhteensä neljän vuoden mittaisen sopimuksen, jonka kokonaisarvo on huima 11,6 miljoonaa dollaria. Tämä kymmenkertaistaa Newhookin uran aiemmat tienistit.

22-vuotias hyökkääjä tienaa keskimäärin kaudesta 2,9 miljoonaa dollaria. Sopimuksessa ei ole siirron estäviä pykäliä, mutta Newhook on sopimuksen päättyessä edelleen rajoitettu vapaa agentti, joten oikeudet säilyvät Canadiensilla. Ensimmäisellä kaudella hyökkääjä tienaa 3,5 miljoonaa dollaria, toisella kaudella 3,3 miljoonaa dollaria ja kahdella viimeisellä kaudella 2,7 sekä 2,1 miljoonaa dollaria. Newhookin seuraavan sopimuksen perustarjous on vuosi ja 2,1 miljoonaa dollaria.

St. Johnsin kaupungista, Newfoundlandin ja Labradorin provinssista kotoisin oleva hyökkääjä oli Avalanchen ykköskierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta. Avalanche poimi 178 senttiä pitkän hyökkääjän vuorolla 16.

Newhook on urallaan pelannut NHL:ssä 159 ottelua ja iskenyt näissä 27 maalia sekä yhteensä 66 tehopistettä.

Seuraavaksi neljäksi kaudeksi Canadiens on sitoutunut hyökkääjistä Nick Suzukin, Brendan Gallagherin, Josh Andersonin sekä Newhookin kanssa sopimuksiin. Nämä sopimukset vievät palkkakatosta yhteensä 22,775 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL