Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Suomalainen huippulupaus sai NHL-sopimuksen!

Suomen Kasper Halttunen.
AOP

NHL:ssä tämän kesän varaustilaisuudessa ensimmäisten suomalaisten pelaajien joukossa varattu laitahyökkääjä on saanut ensimmäisen sopimuksen NHL:n. Tämä varmistui, kun suomalaishyökkääjän varannut San Jose Sharks antoi tuoreimmalle pelaajalleen tulokassopimuksen.

David Quinnin valmentama San Jose Sharks on kiinnittänyt suomalaishyökkääjän. GM Mike Grier antoi suomalaishyökkääjä Kasper Halttuselle kolmen vuoden mittaisen tulokassopimuksen, jonka kokonaisarvo bonuksineen voi nousta jopa 2,85 miljoonaan dollariin.

Halttusen sopimus sisältää ensimmäisellä kaudella menestymis- ja suoritusbonuksia 30 tuhatta dollaria sekä allekirjoitusbonusta 95 tuhatta dollaria, kuten jokaiselle muullekin kaudelle. NHL:ssä pelatessa palkka on 825 tuhatta dollaria ja AHL:ssä 82,5 tuhatta dollaria.

18-vuotias Halttunen on isokokoinen maalintekijä, joka on kotoisin Helsingistä. Oikealta laukova 191 senttiä pitkä ja lähes sata kiloa painava laitahyökkääjä oli Sharksin kakkoskierroksen varaus. Sharks poimi hyökkääjän 36. vuorolla.

Halttunen pelasi Liigaa viime kaudella 27 ottelua Helsingin IFK:n riveissä ja syötti yhden maalin. A-nuorten SM-sarjassa 18 otteluun syntyi 18 maalia ja yhteensä 24 tehopistettä. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa hyökkääjä naulasi viiteen otteluun kuusi maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga