Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huippulupaavalle NHL-puolustajalle jatkosopimus!

New York Rangersin K'Andre Miller sai kolmen ottelun pelikiellon.
AOP

NHL:ssä yhdeksi suurimmista mestarisuosikeista viime kausina noussut New York Rangers on kiinnittänyt tulevaisuuden kannalta merkittävän pelaajan jatkosopimukseen. Yksi joukkueen parhaimmista puolustajista on allekirjoittanut siltasopimuksen, mikä mahdollistaa Rangersin menestymisen lähitulevaisuudessa ennen merkittävämpää palkankorotusta.

Peter Lavioletten valmennukseen ensi kaudeksi siirtyvän New York Rangersin GM Chris Drury on tehnyt erinomaisen sopimuksen joukkueen luottopelaajan kanssa. Drury kiinnitti yhdysvaltalaispuolustaja K’Andre Millerin kahden vuoden mittaiseen jatkosopimukseen.

Miller tienaa kahden seuraavan kauden aikana yhteensä reilut seitsemän miljoonaa dollaria. Millerin sopimuksen vuosiansio on keskimäärin 3,872 miljoonaa dollaria.

Ensimmäisellä kaudella puolustaja saa 350 tuhatta dollaria allekirjoitusbonuksia ja kausipalkka on 2,758 miljoonaa dollaria. Jälkimmäisellä sopimuskaudella puolustajan palkka on 4,646 miljoonaa dollaria, joka määrittää myös Millerin perussopimustarjouksen, kun kesällä 2025 tälle leivotaan jatkosopimusta.

St. Paulin kaupungista, Minnesotan osavaltiosta kotoisin oleva isokokoinen vasemmalta laukova puolustaja on Rangersin ykköskierroksen varaus. Rangers poimi 196 senttiä pitkän ja lähes sata kiloa painavan puolustajan kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudessa vuorolla 22.

Miller on urallaan pelannut NHL:ssä 214 ottelua ja iskenyt näissä yhteensä 21 maalia sekä 75 tehopistettä. Peliaikaa on kertynyt keskimäärin 21 minuuttia ottelua kohden. Viime kaudella Jacob Trouban pakkiparina Miller kellotti noin 22 minuuttia ottelua kohden.

Rangersilla on ensi kaudeksi vielä reilut kaksi miljoonaa dollaria palkkatilaa jäljellä ja vain Alexis Lafreniere vailla sopimusta. Lafreniere on rajoitettu vapaa agentti kuten oli myös Miller. Lafrenieren sopimuksen perustarjous on yksi vuosi ja 874 tuhatta dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL