Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Venäläinen tähtihyökkääjä löysi uuden kodin NHL:ssä!

Dallas Stars teki jatkosopimuksen Denis Gurianovin kanssa.
AOP

NHL:ssä viime kaudella kauppatavaraksi joutunut venäläishyökkääjä on löytänyt uuden kodin maailman parhaasta jääkiekkosarjasta. Dallas Starsia ja Montreal Canadiensia viime kaudella edustanut venäläinen on tehnyt mielenkiintoisen joukkueen kanssa sopimuksen ensi kaudesta.

Andrew Brunetten valmentaman Nashville Predatorsin GM Barry Trotz on tehnyt mielenkiintoisen hankinnan ensi kauden joukkueeseen. Trotz on antanut vuoden mittaisen sopimuksen venäläishyökkääjä Denis Gurianoville.

Gurianov tienaa uudella sopimuksellaan 850 tuhatta dollaria ensi kaudesta. Sopimuksen päättyessä hyökkääjä on vapaa agentti tekemään sopimuksen mihin tahansa NHL-joukkueeseen, mikäli Predators ei näe enää pelaajalla käyttöä jatkossa.

26 vuotta kesäkuussa täyttänyt isokokoinen laitahyökkääjä on kotoisin Togliattin kaupungista Venäjältä. 191 senttiä pitkä vasemmalta laukova laitahyökkääjä oli Dallas Starsin ykköskierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Stars poimi lupaavan hyökkääjän numerolla 12.

Starsissa hyökkääjä teki debyytin kaudella 2016-17, mutta sai vyölleen vain yhden ottelun. Kaudella 2018-19 Gurianov pelasi jo 21 ottelua ja iski uransa ensimmäisen maalin sekä neljä ensimmäistä tehopistettä. Kaudesta 2019-20 eteenpäin venäläinen on ollut vakiokasvo NHL-kaukaloissa. Yhteensä hyökkääjälle on kertynyt 280 ottelua ja 111 tehopistettä maailman parhaassa kiekkoliigassa.

Kesken viime kauden Stars teki Gurianovin kohdalla siirron ja kauppasi hyökkääjän Montreal Canadiensiin vaihdossa Evgenii Dadonoviin. Siirto oli molemmille hyvä, sillä kumpikin venäläinen onnistui uusissa osoitteissaan aiempaa paremmin. Dadonov sai vielä Starsiin kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL