Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n ruotsalaislupaukselle hurja jatkosopimus!

Vancouver Canucksin Nils Höglander teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä kovassa myrskyssä pyörinyt Vancouver Canucks on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Canucks on kiinnittänyt ruotsalaislupauksen jatkosopimukseen, joka helpottaa lähitulevaisuuden rakentamista Kanadan länsirannikolla. Canucks on mielenkiintoisessa tilanteessa ensi kauden osalta.

Vancouver Canucksin GM Patrik Allvin on tehnyt kovan kiinnityksen. Canucks teki ruotsalaishyökkääjä Nils Höglanderin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Höglander tienaa uudella sopimuksellaan 2,2 miljoonaa dollaria kaudesta, eli keskimäärin 1,1 miljoonaa dollaria kaudesta. Sopimuksen päättyessä Höglander on rajoitettu vapaa agentti, jonka jatkosopimuksen perustarjous on vuosi ja 1,2 miljoonaa dollaria.

Höglander on 23 vuotta joulukuussa täyttävä vasemmalta laukova laitahyökkääjä. 175 senttiä pitkä hyökkääjä on Canucksin toisen kierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta. Gargnsin kaupungista kotoisin oleva Höglander on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 141 ottelua ja naulannut näihin 26 maalia.

Tulokaskausi oli ruotsalaiselta vahva, kun 56 otteluun syntyi 13 maalia ja yhteensä 27 tehopistettä, mutta kaksi edellistä kautta on ollut vaikeampia. AHL:ssä viime kaudella Abbotsford Canucksin riveissä ruotsalainen pommitti 14 osumaa 45 otteluun ja yhteensä 32 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL