Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä nähtiin jättimäinen pelaajakauppa! – Maalitykki vaihtoi vihdoinkin maisemaa

Alex DeBrincat
AOP

NHL:ssä nähtiin sunnuntaina todella mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun samoista sijoista NHL:n itäisessä konferenssissa taistelevat joukkueet olivat kaupoilla. Ottawa Senators kauppasi maalintekijänä tunnetun laitahyökkääjän Detroit Red Wingsiin jättimäisessä kaupassa.

Ottawa Senatorsin tähtihyökkääjä Alex DeBrincat on viimeinkin kaupattu. Senators kauppasi yhdysvaltalaisen Detroit Red Wingsin riveihin, joka maksoi hyökkääjästä mairittelevan palautuksen.

Senators on saa GM Steve Yzermanin johtamalta Red Wingsiltä vaihdossa laitahyökkääjä Dominik Kubalikin, puolustajalupaus Donovan Sebrangon, ehdollisen ykköskierroksen varausvuoron ja neljännen kierroksen varausvuoron. Varausvuorot ovat ensi kesälle ja ykköskierrokselle on muista joukkueista riippuvia ehtoja.

25-vuotias Farmington Hillsin kaupungista, Michiganin osavaltiosta kotoisin oleva oikealta laukova laitahyökkääjä on Chicago Blackhawksin kakkoskierroksen varaus kesältä 2016. Blackhawks poimi hyökkääjän vuorolla 39.

DeBrincat on iskenyt urallaan kahdella kaudella 41 maalia NHL:n runkosarjaan ja yhteensä kolmesti rikkonut vähintään 30 maalin rajan. Viime kaudella DeBrincat iski 82 otteluun 27 maalia ja yhteensä 66 tehopistettä.

28 vuotta elokuussa täyttävä Plzenin kaupungista, Tshekistä kotoisin oleva Kubalik on vasemmalta laukova 188 senttiä pitkä laitahyökkääjä. Kubalik on edustanut urallaan lukuisia NHL-joukkueita ja on Los Angeles Kingsin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2013. Uransa 283 otteluun tshekkiläinen on iskenyt 82 maalia ja yhteensä 161 tehopistettä.

21-vuotias Sebrango on Kingstonin kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva kanadalainen puolustajalupaus. Vasemmalta laukova 185 senttiä pitkä puolustaja oli Red Wingsin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2020. Kahdella kaudella AHL:ssä Grand Rapids Griffinsin riveissä Sebrango on iskenyt 104 otteluun 14 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL