Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n vapaat markkinat kuihtuu käsiin! – Tässä kovimmat vapaat hyökkääjät

Anaheim Ducksin Max Comtois iski maalin Calgary Flamesia vastaan.
AOP

NHL:n vapaat markkinat käynnistyivät lauantaina. Ensimmäisenä päivänä nähtiin paljon pelaajasopimuksia, mutta läheskään kaikki supertähdet eivät markkinoilta liikkuneet eteenpäin. Lukuisia hyökkääjiä on etenkin vielä jäljellä ja Kiekkofani.com listaa näistä parhaat.

NHL:n vapaat markkinat kuuluvat olennaisena osana heinäkuun alkuun. NHL:ssä palkkakaton pieni nouseminen on rajoittanut markkinoiden ylilyöntejä pahasti, sillä tällekin kaudelle katto nousi vain miljoona dollaria, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueiden tulee olla maltillisia siirtojen suhteen.

Tänä vuonna tullaan näkemään ja on jo nähty paljon vuoden mittaisia sopimuksia, sillä ensi kaudella palkkakaton oletetaan nousevan reilusti. Kovin yksivuotinen sopimus on markkinoilta mennyt Tyler Bertuzzille, kuten Kiekkofani.com uutisoi.

Vuoden tai maksimissaan kolmen vuoden mittaisia sopimuksia saatetaan nähdä tehtäväksi Patrick Kanelle, Jonathan Toewsille ja Vladimir Tarasenkolle. Kane kävi lonkkaleikkauksessa ja NHL:n pitkäaikainen supertähti nähtäneen vasta ensi talvena kaukaloissa.

Tomas Tatar pelasi erinomaisen kauden New Jersey Devilsissä viime kaudella. 32-vuotias laitahyökkääjä on kokenut pelaaja, joka varmasti saa sopimuksen. Tatar saattaa joutua kuitenkin tyytymään 2-3 vuoden sopimukseen.

Phil Kessel on tällä hetkellä vapaana pelaajana. Kessel omaa edelleen käynnissä olevan teräsmiesputken NHL:n runkosarjassa. Kesselin tulevaisuus on mielenkiintoinen.

Kokeneempien pelaajien lisäksi vapailla markkinoilla on tarjolla nuorta voimaa, kun Anaheim Ducksia edustanut Maxime Comtois odottaa vielä uutta sopimusta. Denis Gurianov ei saanut jatkosopimusta Montreal Canadiensista, mutta on mahdollisesti tekemässä uuden sopimuksen seuraan.

Voimaa alakenttiin tuo mahdollisesti ruotsalaishyökkääjä Oscar Sundqvist, joka pelasi viime kaudella niin Detroit Red Wingsissä kuin Minnesota Wildissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL