Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti sai tutun tutkaparin rinnalleen!

Jonathan Drouin tekee paluuta Canadiensin paitaan
AOP

NHL:ssä viime kaudella pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Seattle Krakenia vastaan taipunut Colorado Avalanche on vahvistanut rivejään. Avalanche kiinnitti NHL:n vapaiden pelaajien markkinoilta mielenkiintoisen vahvistuksen. Kanadalaishyökkääjällä on yhteys Avalanchen tämän hetken ykkössentteriin junnuvuosilta.

Colorado Avalanchen GM Chris MacFarland on tehnyt todella kovan kiinnityksen. MacFarland kiinnitti kanadalaishyökkääjä Jonathan Drouinin vuoden mittaiseen sopimukseen.

28-vuotias Ste-Agathen kaupungista, Quebecin provinssista kotoisin oleva laitahyökkääjä tienaa ensi kaudesta vain 825 tuhatta dollaria. 183 senttiä pitkä vasemmalta laukova hyökkääjä on urallaan tienannut reilut 35 miljoonaa dollaria ennen Avalancheen tehtyä sopimusta.

Kanadalaishyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä 485 ottelua ja iskenyt 281 tehopistettä. Neljällä edellisellä kaudella Montreal Canadiensin riveissä Drouin ei rikkonut kertaakaan kymmenen maalin tai 30 tehopisteen rajapyykkiä.

Drouin varattiin NHL:n Tampa Bay Lightningin toimesta kesällä 2013. Lightning poimi hyökkääjän koko varaustilaisuuden kolmantena pelaajana. Ykkösenä varaustilaisuudessa meni Avalanchen tähtisentteri Nathan MacKinnon, jolla käynnistyy kahdeksan vuoden mittainen ja yli sadan miljoonan dollarin arvoinen sopimus syksyllä.

Varaustilaisuudessa toisena Florida Panthers varasi Aleksander Barkovin, Nashville Predators neljäntenä Seth Jonesin ja Carolina Hurricanes viidentenä Elias Lindholmin.

Drouin ja MacKinnon varattiin NHL:n samasta QMJHL:n joukkueesta. Varausta edeltävällä kaudella Halifax Mooseheadsia edustaneet hyökkääjät tekivät tuhojaan. Drouin iski 49 otteluun runkosarjassa 41 maalia ja yhteensä 105 tehopistettä. MacKinnon oli joukkueen sisäisen pistepörssin viiden iskettyään 44 otteluun 32 maalia ja yhteensä 75 tehopistettä.

CHL:n mestaruusturnauksessa eli Memorial Cupissa MacKinnon teki neljään otteluun seitsemän maalia ja 13 pistettä, kun taas Drouin jäi neljässä ottelussa yhteen maaliin ja yhdeksään tehopisteeseen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL