Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Yllättävää malttia! – NHL:n naurunaihe teki vain kaksi syvyyshankintaa

Washington Capitalsink Garnet Hathaway osui Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisaloa vastaan.
AOP

NHL:ssä todelliseen uudelleenrakennukseen ajautunut Philadelphia Flyers on ollut pitkään yksi NHL:n puhutuimmista joukkueista vapaiden markkinoiden ensimmäisinä päivinä. Tänä kesänä näin ei kuitenkaan käynyt, sillä Flyersin tuore GM on päättänyt, että joukkueeseen tarvitaan uudelleenrakennus, eikä typeriä sopimuksia ole varaa tehdä.

Viime kaudella John Tortorellan valmennukseen siirtynyt Philadelphia Flyers on mielenkiintoisessa tilanteessa. Flyersin tuore GM Daniel Briere on tehnyt lukuisia hyviä siirtoja jo nyt tulevaisuuden osalta. NHL:n vapaiden markkinoiden ensimmäisenä päivänä Briere teki kaksi hyvää siirtoa lisää, kun kanadalainen GM teki sopimuksen vain kahden pelaajan kanssa.

Briere kiinnitti vapailta markkinoilta kolmoskenttään kaksi organisaation ilmeeseen sopivaa pelaajaa, kun keskushyökkääjä Ryan Poehling ja voimahyökkääjä Garnet Hathaway tekivät sopimukset. Poehlingin sopimus on vuoden mittainen, kun taas Hathaway teki kahden vuoden mittaisen sopimuksen.

Poehling tienaa ensi kaudesta yhteensä 1,4 miljoonaa dollaria ja on sopimuksen päättyessä rajoitettu vapaa agentti. 24-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on Montreal Canadiensin ykköskierroksen varaus kesältä 2017. 188 senttiä pitkä monipuolinen keskushyökkääjä on pelannut urallaan 138 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 36 tehopistettä.

Hathaway teki Flyersiin sopimuksen, jonka kokonaisarvo on 4,75 miljoonaa dollaria. Hathaway siirtyi kesken viime kauden Washington Capitalsista Boston Bruinsin riveihin jättimäisessä kaupassa, jossa liikkui myös venäläispuolustaja Dmitry Orlov. NHL:n aikoinaan varaamaton oikealta laukova 31-vuotias laitahyökkääjä on tunnettu todella kovasta pelityylistä. Lähes sata kiloa painava 191 senttiä pitkä laitahyökkääjä on tehnyt urallaan 457 otteluun 122 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL