Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähti teki jättisopimuksen! – ”Isot odotukset”

Derek Ryan laukoi avausmaalin Kingsin Joonas Korpisalolle.
AOP

NHL:ssä suomalaismaalivahti Joonas Korpisalo pääsi vihdoinkin kiinni sopimukseen, jota on koko uransa odottanut. Korpisalo allekirjoitti Ottawa Senatorsin kanssa monivuotisen sopimuksen vapailta markkinoilta. Korpisalo pelasi viime kaudella pudotuspeleissä Los Angeles Kingsin riveissä.

Ottawa Senators on tehnyt merkittävän kiinnityksen joukkueen tulevaisuuden kannalta. GM Pierre Dorion antoi suomalaismaalivahti Joonas Korpisalolle viiden vuoden sopimuksen NHL:n vapailla markkinoilla. Sopimuksen kokonaisarvo on 20 miljoonaa dollaria, joten suomalainen tienaa jatkossa kaudelta neljä miljoonaa dollaria.

Korpisalo on urallaan edustanut ennen Senatorsia Los Angeles Kingsiä ja Columbus Blue Jacketsia. Blue Jacketsista maalivahti kaupattiin kesken viime kauden Kingsiin, jossa Korpisalo nousi pudotuspeleissä ykkösmaalivahdiksi. Korpisalo pelasi hyvällä tasolla Edmonton Oilersia vastaan, mutta ei onnistunut auttamaan joukkuetta jatkoon.

Suomalainen on pelannut urallaan yhteensä 221 ottelussa runkosarjaa. Näisatä voittoihin on päättynyt 94 kamppailua ja nollapelejä tilillä on yhteensä neljä kappaletta. Parhaalla kaudellaan Korpisalo on torjunut 19 voittoa Blue Jacketsin maalilla.

Korpisalon hankinnan myötä Senatorsin ensi kauden maalivahtikaksikon täydentää ruotsalaismaalivahti Anton Forsberg. Maalivahtikaksikko tuntee toisensa Blue Jacketsin ajalta ja Forsberg antoi Senatorsille suosituksen Korpisalon palkkaamiseen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL