Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Carolinalta kova kiinnitys! – ”Vahvistaa meidän joukkuetta…”

Boston Bruinsin Dmitry Orlov paukutti hurjat tehot.
AOP

NHL:ssä jo useamman kauden ajan suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutunut Carolina Hurricanes teki merkittävän kiinnityksen. Hurricanes vahvisti jo ennalta vahvaa puolustusta kiinnittämällä tavoitelluimman puolustajan sopimukseen. Tämän myötä joukkueessa erinomaista laatua jokaiseen pariin.

Viime keväänä NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin edennyt Carolina Hurricanes on tehnyt vapaiden markkinoiden kovimman kaappauksen. Hurricanesin GM Don Waddell kiinnitti venäläispuolustaja Dmitry Orlovin kahden vuoden mittaiseen sopimukseen.

32 vuotta heinäkuun lopulla täyttävä venäläispuolustaja tienaa uudella sopimuksellaan yhteensä 15,5 miljoonaa dollaria ja kaudesta keskimäärin 7,75 miljoonaa. Orlov on kotoisin Venäjän teollisuuskaupunki Novokuznetskista, josta on kotoisin myös monet muut venäläistähdet.

Orlov varattiin NHL:n Washington Capitalsin toimesta kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella. Vasemmalta laukova 180 senttinen monipuolinen puolustaja edusti pitkään Capitalsia ennen viime talven kauppaa Boston Bruinsiin.

Orlovilla on NHL-uralta kasassa yhteensä 709 ottelua ja näissä on syntynyt 273 tehopistettä.

– Meidän mielestämme Orlov oli paras mahdollinen puolustaja, joka oli markkinoilla tarjolla. Hän on monipuolinen puolustaja, jolla on kykyä olla hyökkäyssuuntaan erinomainen. Mielestäni Orlov tuo lisää vahvuutta meidän joukkueeseen ja puolustukseen ensi kaudeksi, kommentoi GM Waddell.

Hurricanesilla oli jo ennestään yksi NHL:n parhaimmista puolustuksista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL