Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä nähtiin mielenkiintoinen pelaajakauppa! – Stanley Cup -mestari vaihtoi maisemaa

Reilly Smith on jatkamassa Vegas Golden Knightsissa.
AOP

NHL:ssä menneellä kaudella Stanley Cupia juhlinut Vegas Golden Knights on tehnyt todella merkittävän ratkaisun tulevaisuuden osalta. Golden Knights teki pelaajakaupan, joka avaa organisaatiolle lisää palkkatilaa tulevalle kaudelle. Pelaajakaupassa organisaatio sai yhden varausvuoron tulevaisuuteen.

NHL:ssä Stanley Cupia juhlinut Vegas Golden Knights on tehnyt merkittävän pelaajakaupan. Golden Knightsin GM Kelly McCrimmon on kaupannut kanadalaishyökkääjä Reilly Smithin Pittsburgh Penguinsin riveihin. Penguins maksaa Smithistä kolmoskierroksen varausvuoron kesän 2024 NHL:n varaustilaisuuteen.

Torontosta kotoisin oleva 32-vuotias Smith on Dallas Starsin kolmoskierroksen varaus kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudesta. Stars poimi hyökkääjän koko varaustilaisuuden 69. pelaajana. 185 senttiä pitkä vasemmalta laukova laitahyökkääjä ei ikinä lyönyt urallaan läpi Starsista vaan päätyi pelaajakaupassa Boston Bruinsiin, jossa hyökkääjä lopulta löi läpi.

Bruinsista matka jatkui Florida Panthersiin ja Panthersista Smith päätyi kompensaatiopelaajana Golden Knightsiin NHL:n laajennusvaraustilaisuuden alla vuonna 2017. Panthers antoi Smithin Golden Knightsiin, jotta Golden Knights nappasi Jonathan Marchessaultin riveihinsä. Marchessault ja Smith olivat merkittäviä pelaajia organisaation ensimmäisen kuuden vuoden aikana NHL:ssä.

Smith on urallaan pelannut 764 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 200 maalia. Tehopisteitä on syntynyt 473 kappaletta. 20 maalin raja on rikkoutunut yhteensä viisi kertaa. Hyökkääjällä on vielä sopimusta kaksi vuotta jäljellä. Palkka yhtä kautta kohden on viisi miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL