Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n megastara lähestyy diilinsä viimeistä vuotta – Käykö Torontolle kylmät? – ”Toivon, että hän jatkaa täällä”

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews.
AOP

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews lähestyy viisivuotisen sopimuksensa viimeistä kautta. Joukkueen puolustaja, Morgan Rielly toivoo, että Matthews allekirjoittaa kanadalaisjoukkueen kanssa uuden kontrahdin.

Toronto Maple Leafs mursi pitkään kestäneen kirouksen etenemällä pudotuspelien toiselle kierrokselle ensimmäistä kertaa sitten kevään 2004. Aina finaaleihin asti edennyt Florida Panthers osoittautui lopulta kuitenkin vahvemmaksi.

Vaikka Maple Leafsin kausi jätti positiivisen maun, leijuu joukkueen tulevaisuuden yllä tummia pilviä.

Joukkueen suurin tähti, Auston Matthews lähestyy sopimuksensa viimeistä kautta, eikä hänen jatkoaikeistaan ole minkäänlaista tietoa. Vuoden 2016 ykkösvaraus teki päättyneellä kaudella runkosarjassa 40 maalia. Pudotuspeleissä verkko heilui viidesti.

Leafs-puolustaja, Morgan Rielly kertoo toivovansa taiturimaisen sentterin jatkavansa uraansa Air Canada Centrellä.

– Ystävänä ja joukkuetoverina, sitä haluaa Matthewsin omaan joukkueeseena.

– Uskon, että hän rakastaa edustaa Torontoa, joten toivon, että jatkaa täällä, on kyseessä sitten pitkä- tai lyhytkestoinen sopimus. Hän on mahtava pelaaja, joka on auttanut meitä äärimmäisen paljon kuluneiden vuosien aikana.

– Olen päässyt seuramaan hänen tekemistään läheltä ja voin todeta, että hänen taitotasonsa on uskomattoman korkealla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL