Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Siirtyykö NHL:n ruotsalaistähti? – ”Nyt näyttää siltä…”

Calgary Flames pysähtyi Detroit Red Wingsin Ville Hussoon.
AOP

NHL:ssä saatetaan nähdä todella merkittäviä pelaajakauppoja tänä kesänä. Yksi organisaatio, joka saattaa tehdä isojakin siirtoja tänä kesänä on Calgary Flames. Flamesissa on tapahtunut merkittäviä muutoksia tänä keväänä, sillä organisaatiossa on vaihtunut niin GM kuin päävalmentajakin.

NHL:ssä Craig Conroyn johtoon siirtynyt Calgary Flames saattaa olla yksi kesän merkittävistä organisaatiosta. Conroylla on paljon pohdittavaa organisaation tulevaisuuden suhteen, sillä tähän mennessä jo tähtipuolustaja Noah Hanifin on ilmoittanut ettei olisi tekemässä jatkosopimusta Flamesiin.

Hanifinin lisäksi joukkueen ykkössentteri Elias Lindholmin tulevaisuus on täysi kysymysmerkki. Lindholmilla on vielä ensi kausi jäljellä edullista sopimusta, jonka jälkeen hyökkääjästä tulee vapaa agentti.

Nyt näyttää siltä, että myös ruotsalaisveteraani Mikael Backlund olisi lähtökuopissa. Backlund on ilmeisesti kertonut ettei olisi välttämättä enää jatkamassa Albertassa NHL-uraansa nimenomaan Flamesin riveissä.

Kokenut 34-vuotias Backlund on Flamesin ykköskierroksen varaus kesän 2007 NHL:n varaustilaisuudesta. Flames poimi Västeråsista kotoisin olevan laadukkaan keskushyökkääjän ensimmäisen kierroksen vuorolla 24.

Backlund on pelannut NHL:ssä yhteensä 908 ottelua ja iskenyt näihin 492 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan luotettava kahdensuunnan keskushyökkääjä on takonut 56 tehopistettä. Tämä lukema syntyi menneellä kaudella.

Hyökkääjä on rikkonut urallaan yhteensä kuusi kertaa 40 pisteen rajan ja kahdesti 50 pisteen rajan.

Mikäli tulevalla kaudella Conroy kauppaa ruotsalaissentterit ja Hanifinin, niin tuore GM pystyy ainakin rakentamaan organisaatiolle uutta tulemista Nazem Kadrin sekä Jonathan Huberdeaun mammuttisopimusten ympärille.

Tyler Toffolilla ja Chris Tanevilla päättyvät myös nykyiset sopimukset ensi kauteen, joten täydellinen ”re-tool” olisi mahdollista tehdä. Tällä hetkellä joukkueella on alle 50 miljoonan dollarin edestä palkkoja sidottu kaudelle 2024-25.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL