Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättiuutinen! – NHL-tähden sopimukselle ollaan tekemässä uskomaton ratkaisu

Winnipeg Jetsin päävalmentaja Rick Bowness.
AOP

NHL:ssä pudotuspeleihin menneellä kaudella palannut Winnipeg Jets elää mielenkiintoisia aikoja. Joukkueessa on tapahtumassa melko isoja asioita, sillä pitkään organisaatiota palvelleet pelaajat ovat kaupan. Pitkäaikainen tähtipelaaja lähtee tänä kesänä seurasta varmasti.

NHL:ssä keväällä Vegas Golden Knightsin jalkoihin NHL:n pudotuspeleissä jäänyt Winnipeg Jets on todella kovien ratkaisujen edessä. Tällä hetkellä huhut kertovat, että joukkueessa pitkään kapteenina palvellut Blake Wheeler on lähtemässä seurasta. Joukkueen päävalmentaja Rick Bowness otti Wheeleriltä viime syksynä kapteenin natsat pois.

Wheelerillä on vielä yksi vuosi sopimusta jäljellä. Voimahyökkääjä tienaa viimeisestä kaudestaan 8,25 miljoonaa dollaria. 36-vuotias oikealta laukova hyökkääjä omaa siirron estävän pykälän sopimuksessaan. Wheeler saa valita viisi eri joukkuetta, mihin hänet voi kaupata.

Mikäli Jets ei löydä Wheelerille sopivaa joukkuetta markkinoilta ja suorita pelaajakauppaa, niin hyökkääjän sopimus tullaan varmasti ostamaan ulos. Wheeleristä jää kahdelle seuraavalle kaudelle mahdollisen ulososton myötä 2,75 miljoonan dollarin palkka vaikuttamaan Jetsin palkkakattoon.

Wheeler on edustanut urallaan Jetsin organisaation lisäksi Boston Bruinsia. Wheelerin varasi aikoinaan Arizona Coyotes riveihinsä kesän 2004 NHL:n varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella.

Minnesotan osavaltion Robbinsdalen kaupungista kotoisin oleva Wheeler ei ikinä tehnyt tulokassopimusta Coyotesiin vaan kirjoitti vapaana pelaajana sopimuksen Bruinsiin. Bruinsista hyökkääjä kaupattiin helmikuussa 2011 Atlanta Thrashersiin eli nykyiseen Jets-organisaatioon vaihdossa Rich Peverleyhin ja puolustaja Boris Valabikiin.

Wheeler on pelannut urallaan 1118 ottelua NHL:n runkosarjaa. Hyökkääjä on tehnyt näissä 922 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL