Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tavoitelluimmat puolustajat? – Tässä tulikuuma lista

Boston Bruinsin Dmitry Orlov paukutti hurjat tehot.
AOP

NHL:n vapaiden pelaajien markkinat käynnistyvät reilun viikon kuluttua eli heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Tuona päivänä NHL:ssä monet pelaajat tulevat saamaan ylihintaisia sopimuksia. Tänä kesänä on rutkasti puolustajia markkinoilla, jotka etsivät uutta kotia itselleen. Monet laatupuolustajat jäävät jopa ilman pelipaikkaa. Kiekkofani.com listasi NHL:n parhaat vapaana olevat puolustajat.

NHL:ssä on ensi viikonloppuna luvassa varaustilaisuus mikä järjestetään Nashvillessä. Tämän jälkeen käytännössä heti käynnistyy NHL:n vapaiden pelaajien markkinat, josta alkaa parin ensimmäisen päivän jälkeen NHL-organisaatioiden loma.

NHL:n vapailta markkinoilta jokainen pelaaja, joka on ilman sopimusta pääsee neuvottelemaan vapaasti minkä tahansa joukkueen kanssa uudesta sopimuksesta.

Tänä vuonna NHL:ssä on lukuisia puolustajia, jotka ovat niittäneet sarjassa jo pitkään uraa kovalla tasolla. Kuumimmat nimet vapailla markkinoilla ovat todella kovia vahvistuksia mihin tahansa joukkueeseen.

Boston Bruinsista vapaille markkinoille on jäämässä lainapelaaja Dmitry Orlov, joka etsii pitkää sopimusta itselleen. Ruotsalaispuolustajista John Klingberg ja vastikään ulosostettu Oliver Ekman-Larsson tulevat saamaan NHL-sopimukset varmasti hyvällä rahalla.

Pittsburgh Penguinsia läpi uransa tähän mennessä edustanut Brian Dumoulin on yksi mielenkiintoisista nimistä. Dumoulin on pelannut Kris Letangin rinnalla ykkösparissa isoja minuutteja. 31-vuotias vasemmalta laukova puolustaja on varmasti sellainen nimi, joka kiinnostaa markkinoilla.

Näiden lisäksi New York Islandersia pitkään edustanut Scott Mayfield ja Minnesota Wildin kanadalaispuolustaja Matthew Dumba ovat oikealta laukovia puolustajia, jotka kiinnostavat markkinoilla. Kummallakin maksimipaikka puolustuksessa on kakkosparissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL