Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Stanley Cup-finaalipelin alla vakava uhka: Mies pidätettiin joukkoampumisen suunnittelusta

T-Mobile Arena
AOP

Vegas Golden Knightsin ja Florida Panthersin välisen finaalisarjan ratkaisuottelun yllä leijui vakava turvallisuusuhka. Las Vegasin poliisi pidätti ennen pelin alkua miehen, joka uhkasi joukkoampumisella T-Mobile Arenalla.

Vain tunteja ennen Vegas Golden Knightsin ja Florida Panthersin viidettä finaaliottelua tapahtui pelottava tapahtumasarja. Matthew DeSavio niminen mies uhkasi sosiaalisessa mediassa saapuvansa T-Mobile Arenalle ja toteuttavansa joukkoampumisen pelin aikana.

Las Vegasin poliisi sai DeSavion, 33, aikeista kuitenkin etukäteen vihiä ja pidätti hänet ennen kuin hän ennätti sanoista tekoihin.

DeSavio pysyy kiinniotettuna ja häntä syytetään laittomasta uhkauksesta ja terroriteon suunnittelusta.

Poliisiraporttien mukaan DeSavio julkaisi uhkailujaan usealla sosiaalisen median alustalla, jonka jälkeen ainakin kolme ihmistä otti yhteyttä viranomaisiin. Yksi heistä oli DeSavion entinen opiskelutoveri, joka kertoi miehen vainonneen häntä.

Toinen viranomaisiin yhteyttä ottanut oli DeSavion sukulainen, jota kohtaan syytetyllä on voimassa oleva lähestymiskielto.

DeSavio on ollut ennenkin virkavallan kanssa tekemisissä syyllistyttyään muun muassa pahoinpitelyyn ja vainoamiseen.

Viime vuonna mies pidätettiin terroriteolla uhkailemisesta. Syyte kuitenkin hylättiin sillä DeSaviolle ei löytynyt tilaa psykiatriselta osaltolta. Tällä kertaa tekojen seuraukset ovat todennäköisesti kovat.

Lähde: CBS Sports

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL