Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä todellinen saalis tarjolla! – Huippupelaaja valmis lähtemään seurasta

Calgary Flamesin Noah Hanifin siirtomarkkinoille.
AOP

NHL:ssä pudotuspelien ulkopuolelle viime kaudella jäänyt Calgary Flames on mielenkiintoisessa tilanteessa. Organisaatio sai tänä kesänä itselleen uuden GM:n ja GM palkkasi Flamesille uuden päävalmentajan. Flamesissa on paljon hyviä palasia menestymiseen myös jatkossa, mutta muutoksiakin tulee organisaatiossa tehdä.

Calgary Flamesin GM:ksi vastikään palkattu Craig Conroy on kovan paikan edessä tänä kesänä. Conroyn tulee päättää mihin suuntaan joukkuetta lähdetään jatkossa viemään. Tulevat kaudet ovat viimeiset nykyisten luottopelaajien eli Elias Lindholmin ja Noah Hanifinin sopimuksia.

Lisäksi syksyllä käynnistyy Jonathan Huberdeaun kahdeksan vuoden mittainen sopimus, jonka entinen GM Brad Treliving sorvasi kesken viime kauden. Huberdeau siirtyi Flamesiin osana pelaajakauppaa, jossa Matthew Tkachuk päätyi Florida Panthersiin.

Nyt Flamesin ympärillä pyörii huhut, että joukkueen tähtipuolustaja Hanifin ei olisi tekemässä enää jatkosopimusta organisaatioon ensi kauden jälkeen. Hanifin on muodostanut ruotsalaisen Rasmus Anderssonin kanssa yhden NHL:n parhaista pakkipareista viime kaudella.

Hanifin tienaa tulevasta kaudesta 4,95 miljoonaa dollaria. Isokokoinen vasemmalta laukova yhdysvaltalaispuolustaja on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 598 ottelua ja iskenyt näihin 239 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Carolina Hurricanesin varaama puolustaja on tehnyt 48 tehopistettä.

Entisen ykköskierroksen varauksen palveluksista ovat varmasti monet NHL-joukkueet kiinnostuneita. Etenkin New York Rangers ja Florida Panthers tarvitsisivat apua vasemmalle puolelle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL