Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:stä jättiuutinen! – Huippupelaaja jatkamassa sittenkin nykyisessä organisaatiossa

New York Islandersin Semyon Varlamov Philadelphia Flyersia vastaan. JvR maalin edessä.
AOP

NHL:ssä on enää kaksi viikkoa siihen hetkeen, kun jokainen pelaaja on vapaata riistaa, jos sopimusta nykyiseen joukkueeseen ei ole tehty. Monet joukkueet tuskailee tällä hetkellä palkkakaton luomien ongelmien kanssa, sillä palkkakattoon ei ole tulossa tulevalle kaudelle isoa korotusta. Yksi mielenkiintoinen seura kesällä on New York Islanders. Islanders tarvitsee vahvistuksia, mutta pelimerkkejä on todella vähän.

NHL:ssä pudotuspeleihin tällä kaudella tiensä selvittänyt New York Islanders on mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkueella on hyvin vähän palkkakattoa käytettävissä, mutta organisaation hyökkäystä pitäisi pystyä terävöittämään. NHL:n pudotuspeleissä Bo Horvatin ja Mathew Barzalin yhteispeli sakkasi erittäin pahasti, joten hyökkäykseen etenkin yksi maalintekijä olisi paikallaan.

Maalivahtiosasto joukkueella tulee olemaan kunnossa pitkään. Siitä pitää huolen venäläismaalivahti Ilya Sorokin, jolla käynnistyy nyt tämänhetkisen sopimuksen viimeinen vuosi Islandersin kanssa. Sorokin tienaa tulevasta kaudesta neljä miljoonaa dollaria, mutta tämän jälkeen on odotettavissa jättimäinen palkankorotus.

Sorokin on jakanut maalin jo pitkään maanmiehensä Semyon Varlamovin kanssa. 35-vuotiaan maalivahdin sopimus päättyy tähän kauteen, mutta tällä hetkellä tiedot kertovat siitä, että venäläinen olisi tekemässä jopa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Varlamov on urallaan pelannut NHL:ssä 583 ottelua ja voittanut yhteensä 272 matsia. Varlamov on Islandersin lisäksi edustanut Washington Capitalsia ja Colorado Avalanchea. Parhaalla kaudellaan maalivahti on torjunut 41 voittoa runkosarjassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL