Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähti oli sinnikäs! – Loukkaantuminen päätti pelit

Eetu Luostarinen Florida Panthers.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaaleissa tappion kärsinyt Florida Panthers kärsi ikävistä loukkaantumisista. Joukkueen runkopelaajista lukuisat kärsivät erilaisista vammoista, jotka haittasivat pelaamista. Merkittävimmät osuivat joukkueen ykköspuolustajaan ja tähtihyökkääjään. Lisäksi yksi kolmesta suomalaisesta oli pahoissa ongelmissa vamman kanssa.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers pelasi Stanley Cup -finaaleissa Vegas Golden Knightsia vastaan. Panthers kärsi tappion ottelusarjassa viidessä kamppailussa Bruce Cassidyn valmentamaa joukkuetta vastaan 4-1 -lukemin.

Ottelusarjan aikana Panthers oli viisikkopelissä pahasti jäljessä eikä tilannetta helpottanut loukkaantumiset yhtään. Joukkueen tähtipelaajista puolustaja Aaron Ekblad ja Matthew Tkachuk kärsivät pahoista vaivoista. Ekblad pelasi vammojen läpi, mutta Tkachuk joutui olemaan sivussa viimeisestä ottelusta. Tähtipelaajien vammoista Kiekkofani.com uutisoi aiemmin.

Joukkueen kolmas merkittävä loukkaantuminen osui suomalaishyökkääjä Eetu Luostariseen. Luostarinen kärsi ottelusarjassa alavartalovammasta. Lopulta tuli tieto, että Luostarisen pohjeluu oli murtunut, mutta kyseinen vaiva ei tarvitse leikkaushoitoa. Luostarinen harjoitteli finaalien alla ja finaalien aikana, mutta ei pystynyt pelaamaan.

Luostarinen muodosti kaudella laadukkaan kolmoskentän yhdessä Anton Lundellin ja Sam Reinhartin kanssa. Suomalaisen loukkaantuminen vaikutti esimerkiksi peluuttamiseen todella isosti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL