Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegasin tähtipelaaja teki hämmentävää historiaa! – Uskomaton sattuma oli äärimmäisen lähellä

Vegas Golden Knightsin Alec Martinez teki jälleen maalin Stanley Cup -finaaleissa.
AOP

NHL:ssä saatiin uusi Stanley Cup -mestari, kun kuudetta kauttaan sarjassa pelaava Vegas Golden Knights juhlii mestaruutta. Golden Knights kaatoi Stanley Cup -finaaleissa Florida Panthersin viidessä ottelussa. Viimeinen viides finaali meni selvin lukemin Golden Knightsin nimiin. Tällä kaudella Suomi ei saanut uusia Stanley Cup -mestareita.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights on voittanut NHL:n mestaruuden eli Stanley Cupin. Golden Knights kaatoi Paul Mauricen valmentaman ja suomalaispelaajien edustaman Florida Panthersin otteluvoitoin 4-1. Viides ja samalla ratkaissut finaali meni Golden Knightsille tylyin 9-3 -lukemin.

Viidennessä finaaliottelussa nähtiin hämmentävä yhteensattuma. Golden Knightsin puolustaja Alec Martinez iski joukkueensa ottelussa 3-1 -johtoon toisessa erässä. Panthersin noustua kolmannessa erässä 7-3’n Martinez menetti mahdollisuutensa voittomaaliin. Mikäli Martinez olisi saanut voittomaalin nimiinsä, niin se olisi ollut yhdeksän vuoden säteellä toinen viidennessä Stanley Cup -finaalissa tehty ja samalla Stanley Cupin ratkaissut maali.

Martinez oli Los Angeles Kingsin paidassa ratkaisemassa kesän 2014 Stanley Cup -finaaleja New York Rangersia tasan yhdeksän vuotta sitten. Martinez iski viidennen finaalin toisessa jatkoerässä Kingsin voittomaalin ohi Henrik Lundqvist. Tuossa ottelussa Jonathan Quick torjui Kingsin maalilla, kun taas nyt yhdysvaltalaismaalivahti oli Golden Knightsin kakkosmaalivahtina läpi pudotuspelit.

Urallaan runkosarjassa 79 maalia 763 otteluun iskenyt Martinez teki näissä pudotuspeleissä kaksi maalia ja molemmat Stanley Cup -finaaleihin. Uran 125 pudotuspeliotteluun yhdysvaltalaispuolustaja on tehnyt 14 maalia pudotuspeleihin.

Stanley Cup oli sekä Quickille, että Martinezille uran kolmas.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL