Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Näin Stanley Cup -mestari on rakennettu! – Mukana kuusi alkuperäistä pelaajaa

Vegas Golden Knightsin Jonathan Marchessault.
AOP

NHL on saanut uuden Stanley Cup -mestarin, kun Vegas Golden Knights juhlii Stanley Cupia kuudennella kaudellaan sarjassa. Golden Knights on laajennusjoukkue kaudelta 2017-18. Golden Knights on historiansa aikana selvittänyt tiensä pudotuspeleihin yhteensä viidellä kaudella kuudesta. Viime keväänä loukkaantumiset romuttivat laadukkaan joukkueen pudotuspelimahdollisuudet. 

Vegas Golden Knights on voittanut Stanley Cupin. Golden Knights kaatoi Stanley Cup -finaaleissa Florida Panthersin tylysti viidessä kamppailussa voitoin 4-1 ja marssi organisaation historian ensimmäiseen Stanley Cupiin. Golden Knights oli lähellä voittaa Stanley Cupin jo ensimmäisellä kaudellaan, mutta tuolloin Washington Capitals pilasi suunnitelmat.

Golden Knights teki mielenkiintoista työtä laajennusvaraustilaisuudessa kesällä 2017. Tuosta joukkueesta puhtaasti varattuina pelaajina on vielä tämän vuoden joukkueessa mukana neljä pelaajaa, mutta eri laajennusvaraustilaisuutta koskeneiden pelaajakauppojen puolesta mukana on yhteensä kuusi pelaajaa.

Nämä ovat hyökkääjät William Karlsson, William Carrier ja Jonathan Marchessault sekä puolustaja Brayden McNabb. Reilly Smith ja Shea Theodore siirtyivät joukkueeseen ehtoina, joilla kauppaa tehneet joukkueet kertoivat ketä Golden Knights ei saa poimia riveihinsä.

Marchessault palkittiin Conn Smythe Trophylla eli pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana.

Vahvaa runkoa Golden Knights on vahvistanut pelaajakaupoilla, joilla muun muassa Mark Stone ja Jack Eichel sekä Alec Martinez ovat saapuneet organisaatioon. Vapailla markkinoilla isoin isku tapahtui lokakuussa 2020, kun Golden Knights naarasi ykköspuolustaja Alex Pietrangelon riveihinsä.

Golden Knightsin varaamista pelaajista merkittävissä rooleissa nyt joukkueessa olivat puolustaja Nicolas Hague sekä neloskentän keskushyökkääjä Nicolas Roy.

Tällä hetkellä Golden Knightsilla on yksi ykköskierroksella varattu pelaaja kiinni sopimuksessa organisaation kanssa eli yhdysvaltalaishyökkääjä Brendan Brisson, jonka organisaatio varasi vuonna 2020. Muut ykköskierroksella varatut pelaajat on kaupattu eteenpäin mukaan lukien Nick Suzuki, Peyton Krebs ja Cody Glass.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL