Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridan tähtipelaaja sai kehut – ”Hän on ollut mahtava…”

Sergei Bobrovsky ja ratshow.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä nähtiin historiallinen kamppailu. Stanley Cup -finaaleissa Florida Panthers kaatoi kotiyleisönsä edessä pitkän kaavan kautta Vegas Golden Knightsin napaten historiansa ensimmäisen voiton finaaleissa. Panthers taipui vuoden 1996 finaaleissa Colorado Avalanchea vastaan suoraan neljässä kamppailussa. 

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers otti pakkovoiton kotiyleisönsä edessä. Panthers kaatoi Bruce Cassidyn valmentaman Vegas Golden Knightsin jatkoerään venyneessä kolmannessa finaaliottelussa 3-2 -lukemin.

Panthers kavensi ottelusarjan voitot 2-1’n. Neljäskin finaali pelataan Panthersin kotiluolassa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Panthersin sankariksi nousi tänä keväänä jo toistamiseen jatkoerässä maalinteossa onnistunut ykköskentän laitahyökkääjä Carter Verhaeghe.

Verhaeghen lisäksi joukkueen suurimmaksi sankariksi nousi takaisin tasolleen palannut maalivahti Sergei Bobrovsky. Bobrovsky otti yhteensä 25 torjuntaa, mutta ei mahtanut Mark Stonen ja Jonathan Marchessaultin tekemille maaleille mitään.

– Hän on ollut mahtava koko kauden ja jatkoi loistavaa pelaamistaan nyt finaaleissa, kehui syöttöpisteen kerännyt Sam Reinhart maalivahtiaan.

Toisessa erässä Bobrovsky pelasi todella korkealla tasolla torjumalla 12 vetoa, mutta päästämällä vain yhden maalin. Golden Knights haki tiukasti kahden maalin johtoasemaa päätöserään onnistumatta siinä.

– En pysty edes laskemaan montako isoa torjuntaa Bobrovsky teki tässä pelissä. Ainakin kymmenen niitä kertyi, kehui Verhaeghe.

Bobrovskyn aloittamista kolmannessa finaalissa Panthersin maalilla pohdittiin toisen finaaliottelun jälkeen, jolloin venäläinen vaihdettiin toisessa erässä neljän päästetyn maalin jälkeen Alex Lyoniin. Bobrovskya tämä ei stressannut.

– Voit ainoastaan vaikuttaa siihen, mitä pystyt itse tekemään. Jokaisella kerralla yrität parhaasi ja kaikki tapahtuu mukavasti. Niin kauan, kun pysyt henkisesti tasapainossa, niin hommat menee hyvin, kertasi maalivahti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL