Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Helsingin IFK teki merkittäviä siirtoja! – ”Kiistaton mestarisuosikki”

HIFK:n Julius Nättinen juhlii maalia.
AOP

Liigassa viime kaudella Tampereen Tapparalle välierävaiheessa taipunut Helsingin IFK on tehnyt todella merkittäviä kaappauksia. HIFK kaappasi Liigan tähtisentteri Jori Lehterän riveihinsä sekä vahvisti puolustustaan merkittävästi. Tämä tarkoittaa sitä, että päävalmentaja Ville Peltosella on ensi kaudeksi koossa joukkue, jonka ainut tavoite on Suomen mestaruus.

Liigan huippuseuroihin lukeutuva Helsingin IFK nosti omat osakkeensa pilviin kesäkuun alun tiedotuksellaan. HIFK vahvisti rivejään Jori Lehterällä, Sami Lepistöllä, Tony Sundilla, Joni Ikosella ja Aron Kiviharjulla. Lisäksi tolppien väliin löytyi syvyyttä lisää Liiga-mestari Tomi Karhusen muodossa joka on kiekkoillut ympäri Eurooppaa viime vuodet.

Ville Peltosen valmentamalla joukkueella on ensi kaudeksi palikat todella hyvässä kunnossa. Keskikaistaa katsoessa Lehterä ja Eetu Koivistoinen luovat tilanteen, johon mikään muu Liiga-seura ei pysty vastaamaan. Viime kaudella HIFK:lta puuttui kiistaton ykkössentteri. Keskikaistan alaketjuissa Joni Ikonen, Miro Väänänen ja Aleksanteri Kaskimäki luovat loistavaa kilpailua toisilleen pelipaikoista.

Laitahyökkääjien osalta Iiro Pakarinen, Julius Nättinen, Kristian Vesalainen ja Leevi Teissala ovat erinomaisia vaihtoehtoja kärkikenttiin, ja saavat keskushyökkääjiltä tuen.

Puolustuksessa on tulevalle kaudelle enemmän kiekollisuutta kuin viime kaudella oli. Lepistö on edelleen Liiga-tasolla laadukas kahden kärkiparin puolustaja. Sund on osoittanut olevansa siniviivassa laatupuolustaja. Ilari Melart on kuitenkin puolustuksen ykkösnimi ja mikäli Otto Salin ottaa askeleen urallaan eteenpäin, niin HIFK:lta löytyy laadukas oikealta laukova ylivoimapuolustaja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga