Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegasin supertähti pelaa uskomatonta kevättä! – ”Hurja tilasto…”

William Karlsson Vegas Golden Knights.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä Vegas Golden Knights on jyrännyt itsensä NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelien läpi tyylillä Stanley Cup -finaaleihin. Golden Knights on pudotuspeleissä hävinnyt vain viisi kamppailua. Nopeinten joukkue sai maaliin ensimmäisen kierroksen otteluparin Winnipeg Jetsiä vastaan. Tämän jälkeen on ollut tiukempaa. Golden Knightsin paras ase on jopa yllättänyt näissä pudotuspeleissä.

Boston Bruinsista reilu vuosi sitten potkut saanut päävalmentaja Bruce Cassidy on rakentanut Vegas Golden Knightsista erinomaisen ryhmän tällä kaudella. Golden Knights näytti jo syksyllä erinomaiselta ja joukkue on onnistunut väkevöittämään peliään kohti kauden kliimaksia.

Golden Knights selvitti tiensä Stanley Cup -finaaleihin Paul Mauricen valmentamaa Florida Panthersia vastaan pelaamalla äärimmäisen kurinalaisesti ja pimentämällä sarjan parhaita pelaajia.

Yksi merkittävä pelaaja tässä pimennysoperaatiossa on ollut ruotsalaissentteri William Karlsson. Karlsson kuuluu niin sanottuihin alkuperäisiin Golden Knights -pelaajiin, jotka organisaatio poimi kesän 2017 laajennuksessa.

Karlsson johdatti ykkössentterinä Golden Knightsin heti ensimmäisellä kaudellaan Stanley Cup -finaaleihin, mutta tuolloin Chandler Stephensonin edustama Washingon Capitals oli parempi viidessä ottelussa. Stephenson on tällä hetkellä Karlssonin tavoin joukkueen tärkeitä senttereitä, mitä tulee vastustajien pimentämiseen.

Karlsson pelaa kolmoskentässä yhdessä Reilly Smithin kanssa ja Stephenson pelaa kakkoskentässä kapteeni Mark Stonen kanssa. Nämä tutkaparit voidaan heittää jäälle Cassidyn toimesta tilanteessa kuin tilanteessa.

Ruotsalaissentteri pelasi ensimmäisellä kierroksella Kyle Connorin kenttää vastaan 5vs5 -peliä yli 27 minuuttia. Connorin kenttä teki vain yhden maalin. Toisella kierroksella Karlsson pimensi Edmonton Oilersin Connor McDavidin täysin, sillä McDavidin ketju ei tehnyt maaliakaan yli 28 peliminuuttiin. Konferenssifinaalissa Dallas Starsin Jason Robertsonin ketjua vastaan peliaikaa kertyi yli 41 minuuttia ja maalit menivät 2-2.

Karlsson pelannee Panthersia vastaan todennäköisesti Sam Bennettin ja Matthew Tkachukin johtamaa kakkoskenttää, kun Stephensonin kentälle jää Aleksander Barkov vartioitavaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL