Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n Stanley Cup -finaalit käyntiin viikonloppuna! – Tekeekö Aleksander Barkov historiaa?

Aleksander Barkov kantaa itäisen konferenssin voittopokaalia.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä käynnistyy sunnuntain vastaisena yönä Stanley Cup -finaalit. Finaaleissa kohtaavat läntisen konferenssin voittanut Vegas Golden Knights ja itäisen konferenssin voittanut Florida Panthers. Panthers nousi itäisen konferenssin voittoon runkosarjan sijalta kahdeksan. Panthers on kohdannut kivikovia joukkueita läpi pudotuspelien, mutta nyt testi kovenee entisestään.

Aleksander Barkovista tulee Florida Panthersin kapteenina ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on toiminut Stanley Cup -finaaleissa joukkueensa kapteenina. Panthers on noussut nopealla tahdilla NHL:n huippujoukkueeksi, kun organisaatio palkkasi Bill Ziton GM:ksi Columbus Blue Jacketsista. Barkovin lisäksi suomalaisista Stanley Cupia tavoittelevat Eetu Luostarinen ja Anton Lundell.

Stanley Cupin voittaminen on Panthersille täysin mahdollista, mutta vastustajana Vegas Golden Knights on todella kova testi. Bruce Cassidyn valmentama joukkue on pystynyt näissä pudotuspeleissä hyydyttämään monenlaista eri joukkuetta. Golden Knights sai Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin pihteihin, joka on eittämättä NHL:n vaarallisin tutkapari. Dallas Starsilla oli yksi sarjan parhaista kentistä.

Panthers on pelannut pudotuspeleissä Golden Knightsin tavoin vahvaa kiekkoa. Panthers on luottanut kovaan karvauspeliin, joka tuottaa riistoja ja nopeita maalintekopaikkoja hyökkäysalueella. Lisäksi maalilla Sergei Bobrovsky on onnistunut torjumaan korkealla tasolla päästessään maaliin Boston Bruinsia vastaan pelatussa ensimmäisen kierroksen ottelusarjassa. Alex Lyon aloitti joukkueen maalilla kolme ensimmäistä pudotuspeliottelua. Tämän jälkeen Bobrovsky on hävinnyt vain kahdesti koko pudotuspelien aikana.

Ottelusarjaa pelataan tutulla systeemillä. Ensimmäiset kaksi ottelua pelataan kahden päivän välein. Tämän jälkeen on edessä yksi matkustuspäivä, jonka jälkeen pelataan ottelut jälleen kahden päivän välein. Mikäli sarjassa pelataan myös neljän kamppailun jälkeen, niin loput ottelut pelataan aina kolmen päivän välein.

Mikäli NHL:n Stanley Cup -finaalien ennakointi myös podcastin muodossa kiinnostaa, niin Kaukosenlaidalla NHL-podcast on oiva valinta siihen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL