Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippuvalmentaja innoissaan uudesta pomosta – ”Olen tietysti todella…”

Pittsburgh Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan.
AOP

NHL:ssä todella pitkään mestarisuosikkeihin lukeutunut Pittsburgh Penguins aloittaa uuden nousun vanhalla rungolla tänä kesänä. Penguins jäi tällä kaudella ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen pudotuspelien ulkopuolelle, joten muutoksia organisaatiossa oli tehtävä. Penguinsin jääkiekkopuolen johtoon palkattiin osaava kaveri Kanadan jääkiekkomahdista.

Kyle Dubas palkattiin vastikään NHL-joukkue Pittsburgh Penguinsin jääkiekkopuolen johtoon. 37-vuotias Dubas teki Toronto Maple Leafsin GM:nä hyvää työtä useamman vuoden ajan, mutta menestys jäi odottamaan vielä tulevaisuuteen. Maple Leafs ei ole juhlinut yli 50 vuoteen Stanley Cupia.

Dubasilla on Penguinsissa myös haasteita joukkueen rakentamisen suhteen. Pitkäaikaiset kulmakivet kuten Sidney Crosby, Evgeni Malkin ja Kris Letang alkavat vanheta käsiin. Kun näistä pelaajista aika NHL-uran osalta jättää, niin Penguinsissa alkaa uudelleenrakennus.

Kahteen perättäiseen Stanley Cupiin Penguinsin valmentanut Mike Sullivan on todella tyytyväinen uudesta jääkiekkopuolen pomosta.

– Olen tietysti todella innoissani siitä, että saan tehdä töitä jatkossa Dubasin kanssa. Hän on todella älykäs kaveri ja ymmärtää jääkiekosta todella paljon, kehui Sullivan.

Sullivanin näkemys on edelleen se, että Penguins voi taistella Stanley Cupin voittamisesta nykyisen rungon varassa. Rungon ympärille pitää vain tuoda nopeita pelaajia, jotka seuraavat NHL-jääkiekon evoluutiota.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL