Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kiistelty NHL-tähti pelaa unelmakevättä! – ”Yritän vain nauttia…”

Vegas Golden Knightsin Jack Eichel palasi kaukaloon tehokkaana.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä Vegas Golden Knights kulki läpi NHL:n läntisen konferenssin aina Stanley Cup -finaaleihin saakka. Golden Knights pelaa nyt kuudetta kauttaan NHL:ssä ja on kahdella kaudella selvittänyt tiensä neljän voiton päähän Stanley Cupista. Tällä kertaa Golden Knightsilla on huomattavasti parempi mahdollisuus kuin kesällä 2018, jolloin vastassa oli rutinoitunut Washington Capitals.

NHL:ssä Vegas Golden Knights on ollut jakamassa ihmisten mielipiteitä. Ensimmäisillä kausilla joukkue oli sympaattinen lilliputti, joille kaikki toivoi hyvää. Sittemmin kovat hankinnat ja menestyminen täysin yllättäen on tehnyt Golden Knightsista ajoittain jopa vihatun.

Viime kaudella joukkueen tie katkesi runkosarjaan osasyynä isot loukkaantumiset. Pudotuspelien ulkopuolelle jääminen maksoi Pete DeBoerille työpaikan päävalmentajana ja avasi paikan Bruce Cassidylle, joka oli saanut aiemmin potkut Boston Bruinsin peräsimestä.

Cassidy sai käsiinsä kokeneen joukkueen, johon liittyi myös ensimmäisen kokonaisen kauden ajaksi yhdysvaltalaistähti Jack Eichel, jonka Golden Knights oli hankkinut Buffalo Sabresista jättimäisellä pelaajakaupalla. Eichel joutui Sabresin kanssa riitoihin, sillä Sabres ei päästänyt Eichelia niskaleikkaukseen. Golden Knightsissa leikkausta ei nähty vastaavana ongelmana ja yhdysvaltalainen otettiin ilomielin vastaan.

Eichelin runkosarja sisälsi tälläkin kaudella loukkaantumisia, mutta pudotuspeleissä hyökkääjä on ollut eroa tekevä pelaaja vastustajiin nähden. Eichel oli juuri se ykkössentteri, jota vahva runko tarvitsi. Pudotuspeleissä hyökkääjä on tehnyt kurinalaisesti töitä myös puolustussuuntaan ja tehojakin on löytynyt.

– Yritän vain nauttia peleistä ja pysyä rauhallisena. Tämä on ollut melkoista myrskyä viimeiset 1,5 vuotta. Tuntuu, että pelaajakauppa olisi tapahtunut eilen, kertasi Eichel.

Eichel pelaa urallaan ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL