Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättiyllätyksen tehnyt NHL-seura teki kovan ratkaisun!

Seattle Krakenin pelaajat
AOP

NHL:ssä historiassaan ensimmäistä kertaa pudotuspeleihin menneellä kaudella yltänyt Seattle Kraken on tehnyt merkittävän ratkaisun tulevaisuuden kannalta. Kraken on kiinnittänyt joukkueen rakentaneen managerin jatkosopimukseen.

Heti toisella kaudellaan NHL:ssä pudotuspeleihin selviytynyt Seattle Kraken on tehnyt jatkosopimuksen GM Ron Francisin kanssa. Francis oli kokoamassa joukkuetta NHL:n laajennusvaraustilaisuudessa kaksi vuotta sitten.

Ensimmäisen kauden aikana Krakenin peli ei toiminut odotetulla tavalla, mutta heti toisella kaudella joukkue selvitti tiensä pudotuspeleihin ja kaatoi hallitsevan Stanley Cup -mestarin Colorado Avalanchen ensimmäisellä kierroksella.

Francis on toiminut urallaan ennen Krakenia Carolina Hurricanesin GM:nä. Mennyt kausi oli ensimmäinen, kun Francis johdatti joukkueen pudotuspeleihin. Francisin toimiessa Hurricanesin GM:nä joukkue ei pudotuspeleihin päässyt. Francisin tuore sopimus yltää aina kevääseen 2027 saakka.

– Francis on tehnyt upeaa työtä viimeisen neljän vuoden ajan Krakenin organisaatiossa. Hän on koonnut Seattleen mahtavan joukkueen ja onnistunut kokoamaan joukkueen, joka voi menestyä pitkällä aikajaksolla. Kraken on luomassa todella tiiviin yhteisön, kommentoi omistaja Samantha Holloway.

Jatkosopimuksen saanut GM pitää kiinni tavoitteistaan, jotka asetti Krakenille.

– Sanoin ensimmäisenä päivänä, että haluan tehdä kaksi asiaa. Haluan, että täällä on menestykseen kykenevä joukkue ja me teemme ruohonjuurityötä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL