Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähdestä hyviä uutisia!

Florida Panthersin Eetu Luostarinen.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaalit käynnistyvät tulevana viikonloppuna. Stanley Cup -finaaleissa Florida Panthers odottaa vastustajaa itselleen NHL:n läntisen konferenssin puolelta, jossa Vegas Golden Knights ja Dallas Stars pelaavat toisiaan vastaan. Ottelusarjaa Golden Knights johtaa voitoin 3-2, mutta Starsilla on mahdollisuus nousta 3-3 -voittoihin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

NHL:n Stanley Cup -finaaleissa nähdään varmasti ainakin kolme suomalaista pelaajaa, kun Paul Mauricen valmentama Florida Panthers on varmistanut paikkansa finaaleissa. Panthersia edustavat kapteeni Aleksander Barkov, Anton Lundell ja Eetu Luostarinen.

Panthers palasi ensimmäistä kertaa jääharjoituksiin NHL:n itäisen konferenssifinaalien jälkeen maanantaina. Harjoitusten jälkeen valmentaja Maurice antoi kommentteja pelaajistaan. Hurricanesia vastaan pienistä loukkaantumisista kärsinyt Luostarinen on päävalmentajan mukaan valmis pelaamaan viikonloppuna.

– Luostarinen on päässyt hyvään kuntoon. Uskon, että hän pelaa ensimmäisessä ottelussa.

Suomalaishyökkääjä nousi viime kaudella tiukaksi osaksi Panthersin runkoa ja on ollut tällä kaudella todella merkittävä palanen menestystä. Runkosarjassa 24-vuotias hyökkääjä paukutti 17 maalia ja yhteensä 43 tehopistettä. Pudotuspeleissä on toistaiseksi syntynyt 16 otteluun kaksi maalia ja yhteensä viisi tehopistettä.

Luostarinen on kotoisin Siilinjärveltä. KalPan kasvatti varattiin aikoinaan kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella Carolina Hurricanesiin numerolla 42. Luostarinen siirtyi Hurricanesista Panthersiin osana kauppaa, jossa Vincent Trocheck siirtyi Hurricanesin riveihiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL