Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallas saa supertähden takaisin kokoonpanoon – Päävalmentajalta tyly kommentti

Dallas Starsin Jamie Benn saa tuhat ottelua täyteen.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä pelataan maksimissaan tänä kesänä vielä yhdeksän ottelua. Dallas Stars kävi sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa hakemassa tarvittavan ryöstön Las Vegasista ja palautti ottelusarjan Teksasiin. Ottelusarjaa Vegas Golden Knights johtaa voitoin 3-2, kun neljällä voitolla edetään Stanley Cup -finaaliin Florida Panthersia vastaan.

NHL:n pudotuspeleissä tyylikkäästi läntisen konferenssin finaaleihin edennyt Dallas Stars on muovaamassa melkoista historiaa. Pete DeBoerin valmentama joukkue oli ottelusarjaa Bruce Cassidyn valmentamaa Vegas Golden Knightsia vastaan tappiolla 3-0 -lukemin, mutta nyt Stars on voittanut kaksi ottelua putkeen päästämällä yhteensä neljä maalia.

Starsin uskottiin olleen jo valmista kauraa, kun joukkue taipui kolmannessa ottelussa kotonaan 4-0 -lukemin Golden Knightsille. Tuossa ottelussa Golden Knights pommitti Jake Oettingerin vaihtoon reilussa seitsemässä minuutissa. Samaisessa ottelussa Starsin kapteeni Jamie Benn teki törkytempun vastapuolen kapteeni Mark Stonelle, joka johti lopulta kahden ottelun pelikieltoon.

Starsin joukkue piti huolen, että Benn pääsee vielä pudotuspeleissä kaukaloon takaisin, sillä kanadalaisveteraanin pelikielto on nyt lusittu ja hyökkääjä on palaamassa peleihin kuudenteen otteluun. DeBoerilta kuultiin tyly kommentti Bennin palamiseen kokoonpanoon, vaikka joukkue on voittanut ilman kapteeniaan kaksi ottelua putkeen.

– Jos meillä on hyvä kokoonpano jo ilman kapteeniakin, niin se on vain positiivinen ongelma.

Kuudennesta ottelusta Starsin osalta puuttuu vielä todennäköisesti venäläishyökkääjä Evgenii Dadonov, joka on palaamassa kokoonpanoon, mikäli Stars selvittää tiensä finaaleihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL