Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallasilla hurjia huolia! – Luottopelaajia sivussa neljännestä finaaliottelusta

Dallas Starsin Mavrik Bourque.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä haetaan seuraavaksi vastustajaa NHL:n Stanley Cup -finaaleihin Florida Panthersia vastaan. NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa Vegas Golden Knights on enää yhden voiton päässä pääsystä finaaleihin. Golden Knights johtaa ottelusarjaa Dallas Starsia vastaan jo voitoin 3-0. Kolmas ottelu meni Golden Knightsille selvin 4-0 -lukemin.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights on äärimmäisen lähellä pääsyä organisaation historiassa toista kertaa Stanley Cup -finaaleihin. Golden Knights johtaa NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjassa Dallas Starsia 3-0 -voitoin. Golden Knights vei kotonaan kaksi ensimmäistä ottelua Pete DeBoerin valmentamaa joukkuetta vastaan jatkoerissä. Ensimmäinen Dallasissa pelattu ottelu meni selvemmin, kun Golden Knights paukutti heti avauserään kolme maalia.

Stars joutuu tämän kauden ensimmäiseen kuolemanotteluunsa todella vajaamiehisenä. Joukkueen kapteeni Jamie Bennille lätkäistiin edellisen ottelun törkytempusta kahden ottelun pelikielto. Sen lisäksi Bennin ketjukaveri Evgenii Dadonov loukkaantui eikä pelaa neljännessä ottelussa. Dadonov, Benn ja nuori huippulupaus Wyatt Johnston ovat muodostaneet erinomaisen kolmoskentän Starsille.

GM Jim Nill kutsui AHL:n puolelta kanadalaisen entisen ykköskierroksen varauksen Mavrik Bourquen mukaan joukkueen toimintaan. Bourque oli mukana torstaina aamujäillä ennen Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä pelattavaa ottelua. Bourquen pelaaminen itse ottelussa on epävarmaa, sillä kanadalainen oli aamujäillä ykköskentässä mukana Roope Hintzin ja Jason Robertsonin laidalla vain koska tähtihyökkääjä Joe Pavelski ei ollut mukana.

Jake Oettinger jatkaa Starsin maalilla neljännessä ottelussa. Starsilta saatetaan ottelussa nähdä kokoonpanossa 11 hyökkääjää ja seitsemän puolustajaa. Seitsemäs puolustaja tulisi olemaan Colin Miller, mikäli näin tapahtuu.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL