Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kesän jättikauppa maksaa takaisin! – Onko tässä NHL:n kuumin pelaaja?

Florida Panthersin Matthew Tkachuk loukkaantui.
AOP

NHL:ssä nähtiin kesällä 2022 melkoinen pelaajakauppa, kun Florida Panthersin GM Bill Zito naarasi yhdysvaltalaishyökkääjä Matthew Tkachukin Panthersiin. Tämä kauppa herätti kokonaisuudessaan paljon keskustelua, mutta ensimmäisen kauden osalta näyttää siltä, että Zito osui kultasuoneen.

Florida Panthers on edennyt Stanley Cup -finaaleihin. Panthers kaatoi NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa Carolina Hurricanesin suoraan neljässä kamppailussa. Kolmessa kamppailussa voittomaalin iski yhdysvaltalaishyökkääjä Matthew Tkachuk, joka oli Panthersin jättihankinta viime kesänä.

Tkachuk siirtyi Panthersiin Calgary Flamesista, johon hyökkääjä ei ollut enää valmis tekemään pitkää jatkosopimusta. Panthersin GM Bill Zito lähetti Flamesiin Jonathan Huberdeaun ja MacKenzie Weegarin runkopelaajista sekä ykköskierroksen varausvuoron vaihdossa yli sadan pisteen laitahyökkääjään. Tkachuk kirjoitti välittömästi kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen Panthersin kanssa, jonka arvo on 9,5 miljoonaa dollaria kaudesta.

Tkachuk teki uransa kuudella Flamesissa vietetyllä kaudella 431 otteluun 152 maalia ja yhteensä 382 tehopistettä. Monet uskoivat, että yhdysvaltalainen ei onnistuisi rikkomaan sadan pisteen rajaa Panthersissa, mutta hyökkääjä teki 79 otteluun hurjat 40 maalia ja yhteensä 109 tehopistettä, mikä oli viisi enemmän kuin Flamesissa.

Pudotuspeleissä Tkachuk on noussut myös uudelle tasolle. Flamesissa neljissä pudotuspeleissä syntyi 27 otteluun 15 tehopistettä. Panthersissa 15 otteluun tänä keväänä on syntynyt yhdeksän maalia ja näistä neljä on ollut voittomaaleja.

Huberdeau teki kahdeksan vuoden jatkosopimuksen Flamesin kanssa ja tämä sopimus käynnistyy ensi syksystä. Ensimmäinen kausi Kanadassa meni vaisusti sillä 79 otteluun syntyi 15 maalia ja yhteensä 55 tehopistettä. Weegar allekirjoitti myös kahdeksan vuoden sopimuksen, joka käynnistyi tästä kaudesta. Weegar teki ensimmäisellä kaudellaan Flamesissa 81 otteluun 31 tehopistettä. Weegar sai Flamesin alakerrassa peliaikaa keskimäärin reilut 21 minuuttia ottelua kohden.

Mikäli Panthers voittaa Stanley Cupin niin on jopa todennäköistä, että Tkachuk valitaan pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL