Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton tuomio! – NHL:n supertähdelle hurja pelikielto

Dallas Starsin Jamie Benn saa tuhat ottelua täyteen.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä läntisen konferenssin finaaleissa todella ahtaassa tilanteessa oleva Dallas Stars sai kovan uutisen. Joukkueen pitkäaikainen kapteeni ja johtohahmo sai NHL:ltä kovan pelikiellon kolmannessa ottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan sattuneesta tilanteesta.

Dallas Starsin kapteeni Jamie Benn on saanut NHL:n kurinpidolta kovan tuomion.

Bennille lätkäistiin kahden ottelun pelikielto. NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjan kolmannessa ottelussa Benn löi poikittaisella mailalla Vegas Golden Knightsin kapteeni Mark Stonea.

Kanadalaiskapteeni sai tilanteesta viiden minuutin jäähyn, jonka aikana ottelussa kolme tehopistettä iskenyt Ivan Barbashev naulasi vieraat 2-0 -johtoon. Golden Knights voitti ottelun lopulta selvin 4-0 -lukemin.

Mikäli seuraavassa kamppailussa Stars taipuu ja Golden Knights etenee Stanley Cup -finaaleihin, niin Bennillä on pelikieltoa myös ensi kaudelle. Kanadalainen joutuu olemaan sivussa Starsin ensi kauden runkosarjan avausottelusta.

Benn on urallaan pelannut NHL:n runkosarjassa 1030 ottelua ja iskenyt näissä 362 maalia ja yhteensä 847 tehopistettä. 34 vuotta heinäkuussa täyttävä isokokoinen laitahyökkääjä on Starsin viidennen kierroksen varaus kesän 2007 NHL:n varaustilaisuudesta.

Benn on voittanut urallaan kertaalleen NHL:n pistepörssin. Kanadalainen on rikkonut urallaan 70 pisteen rajapyykin yhteensä viisi kertaa. Parhaalla kaudella pisteitä on syntynyt 89 kappaletta. Benn on olympiavoittaja Sotshin olympialaisista 2014.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL