Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridalle mahtavia uutisia! – Aleksander Barkov palaa kokoonpanoon

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa on ratkaisunhetket käsillä. Florida Panthers johtaa itäisen konferenssin loppuottelusarjaa Carolina Hurricanesia vastaan voitoin 3-0 ja Panthersilla on mahdollisuus lyödä Hurricanesin kaudelle sinetti. Panthers pelaa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kotijäällään neljännen ottelun.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers on enää voiton päässä Stanley Cup -finaaleista. Panthers johtaa Rod Brind’Amourin valmentamaa Carolina Hurricanesia voitoin 3-0. Panthers on näissä pudotuspeleissä hävinnyt vasta neljä ottelua, joten Hurricanesilla on todella tuskainen matka edettävänä, mikäli joukkue mielii nousta vielä Stanley Cup -finaaleihin.

Panthers voitti kaksi ensimmäistä ottelua vieraskaukalossa jatkoeriin venyneissä kamppailuissa Matthew Tkachukin maaleilla. Kolmas ottelu oli Sergei Bobrovskyn näytös, sillä venäläinen jatkoi huimia otteitaan Panthersin maalilla torjumalla 32 kertaa ja samalla uransa ensimmäisen nollapelin pudotuspeleissä, kun Panthers oli 1-0 -lukemin vahvempi. Tkachuk teki voittomaaliin esityön, jonka viimeisteli Sam Reinhart ylivoimalla.

Kolmannen ottelun avauserässä Panthers menetti joukkueensa kapteeni Aleksander Barkovin loukkaantumisen vuoksi kokoonpanosta. Barkovin alavartalovammasta oli epävarmaa tietoa välipäivinä, mutta keskiviikkona Suomen aikaa pidetyillä aamujäillä Barkov oli mukana normaalisti ja Maurice vahvisti kapteenin pelaamisen. Barkov on ottelusarjassa iskenyt kaksi maalia.

Mikäli Panthers etenee Stanley Cup -finaaleihin, niin vastaan asettuu joko Vegas Golden Knights tai Dallas Stars. Golden Knights johtaa läntisen konferenssin ottelusarjaa voitoin 3-0. Golden Knightsissa ei ole ainuttakaan suomalaista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL