Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton loppu! – Florida Stanley Cup -finaaleihin

Matthew Tkachuk ratkaisi Florida Panthersille finaalipaikan.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä ensimmäinen Stanley Cup -finalisti on selvillä. NHL:n itäisen konferenssin voittoa juhlii Florida Panthers, joka ponnisti viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin ja siivosi kolme kärkisijoitettua joukkuetta tieltään. Konferenssifinaaleissa Carolina Hurricanes kaatui suoraan neljässä ottelussa. Panthers on hävinnyt näissä pudotuspeleissä neljä kamppailua, kuten Colorado Avalanche koko pudotuspeleissä viime keväänä.

Paul Mauricen ensimmäinen kausi Florida Panthersin päävalmentajana on enää viimeistä naulaa vaille valmis. Panthers eteni Stanley Cup -finaaleihin kaatamalla Rod Brind’Amourin valmentaman Carolina Hurricanesin suoraan neljässä kamppailussa. Neljäs ottelu Panthersin kotiareenalla päättyi 4-3 -voittoon.

Ottelun ratkaisu syntyi vain viisi sekuntia ennen päätössummeria, kun Matthew Tkachuk niittasi ylivoimalla voittomaalin. Tkachukille maali oli ottelun toinen ja koko ottelusarjan neljäs. Yhdysvaltalaistähti ratkaisi ottelusarjan otteluista kolme.

Panthersin muista maaleista ottelussa vastasivat Ryan Lomberg ja Anthony Duclair. Urallaan ensimmäistä kertaa Stanley Cup -finaaleihin matkaava Aleksander Barkov syötti ottelussa kaksi osumaa.

Hurricanesin maalit ottelussa menivät Paul Stastnyn, Teuvo Teräväisen ja Jesper Fastin nimiin. Jordan Martinook ja Brady Skjei saalistivat ottelussa tehot 0+2. Kevään ensimmäisen ja samalla ainoan maalinsa iskeneen Teräväisen lisäksi Hurricanesin suomalaisista Jesperi Kotkaniemi keräsi syöttöpisteen.

Sergei Bobrovsky pelasi jälleen erinomaisesti Panthersin maalilla torjumalla 36 kertaa. Frederik Andersen venyi vieraiden maalilla 20 kertaa.

Panthers kohtaa Stanley Cup -finaaleissa joko Vegas Golden Knightsin tai Dallas Starsin. Golden Knights johtaa NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjaa 3-0 -voitoin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL