Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kuka on NHL:n kovin GM? – Tässä finalistit

Boston Bruinsin GM Don Sweeney.
AOP

NHL:ssä palkitaan joka vuosi parhaita pelaajia ja toimihenkilöitä eri pesteissä. Jokaisella kaudella valitaan paras päävalmentaja ja organisaation manageri eli GM. Tälläkin kaudella finalisteiksi on valikoitunut kolme eniten ääniä saanutta GM:ää. Näistä kolmesta kaksi on vielä mukana NHL:n pudotuspeleissä joukkueidensa kanssa ja yksi on tippunut jatkosta. Äänestys perustuu yleensä runkosarjassa tapahtuneeseen menestykseen.

NHL on julkaissut kolme eniten ääniä saanutta GM:ää, kun äänestetään kauden parasta. Nämä ovat runkosarjan ykkösjoukkue Boston Bruinsin pitkäaikainen GM Don Sweeney, pudotuspeleissä Bruinsin tiputtaneen Florida Panthersin Bill Zito sekä Dallas Starsin Jim Nill. Nill ja Zito ovat mukana joukkueineen konferenssifinaaleissa. Panthers johtaa Carolina Hurricanesia voitoin 3-0, kun taas Stars on tappiolla Vegas Golden Knightsille 3-0 -voitoin.

Sweeney teki kesällä ison ratkaisun ja antoi päävalmentaja Bruce Cassidylle potkut palkaten Jim Montgomeryn tilalle. Cassidy on johdattamassa Golden Knightsia tällä hetkellä Stanley Cup -finaaleihin Starsista, jonka päävalmentajana toimii entinen Golden Knightsin päävalmentaja Pete DeBoer. Montgomeryn ensimmäinen päävalmentajapesti oli nimenomaan Starsissa Nillin palkattua tämän yliopistosta.

Bruins voitti runkosarjassa 65 peliä ja keräsi 135 pistettä, joka on NHL:n yhden kauden uusi ennätys.

Ziton johtama Panthers pääsi viimeisenä joukkueena runkosarjasta jatkoon voittaen 42 kamppailua ja keräten 92 pistettä. Kesällä Zito hankki joukkueen riveihin voimahyökkääjä Matthew Tkachukin vaihdossa Jonathan Huberdeauhun sekä MacKenzie Weegariin, ja palkkasi Paul Mauricen uudeksi päävalmentajaksi.

Nillin johtama Stars keräsi runkosarjassa 108 pistettä ja otti 47 voittoa. Kesällä Nill vahvisti joukkuettaan Mason Marchmentilla ja Colin Millerillä, sekä teki jatkosopimuksen nuorten runkopelaajien Jason Robertsonin ja Jake Oettingerin kanssa. Myös suomalaistähti Roope Hintz sai kahdeksan vuoden jatkosopimuksen edulliseen hintaan ykkössentterille.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL