Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Popparit niskaan, silti nollapeli! – NHL:n syntynyt uusi tähti?

Vegas Golden Knights, Mark Stone, Shea Theodore.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä Vegas Golden Knights siirtyi jo voiton päähän Stanley Cup -finaaleista. Golden Knights on voittanut läntisen konferenssin finaaleissa Dallas Starsin jo kolmesti putkeen ja on enää yhden voiton päässä seurahistorian toisesta finaalipaikasta. Golden Knights on pelannut aiemmin Stanley Cup -finaaleissa debyyttikaudellaan 2017-18. Tuolloin joukkue taipui Washington Capitalsin käsittelyssä.

Täksi kaudeksi Vegas Golden Knightsin päävalmentajaksi palkattu Bruce Cassidy on tekemässä joukkueineen kovaa temppua. NHL:n läntisen konferenssin runkosarjassa voittanut Golden Knights on enää yhden voiton päässä Stanley Cupin finaalipaikasta.

Golden Knights johtaa Pete DeBoerin valmentamaa Dallas Starsia läntisen konferenssin finaalisarjassa voitoin 3-0. Kolmas voitto tuli Starsin kotiareenalla tylyn esityksen päätteeksi 4-0 -lukemin.

Adin Hill torjui uransa ensimmäisen nollapelin NHL:n pudotuspeleissä nappaamalla 34 torjuntaa vieraiden maalilla. Ennen kolmatta erää Hillin niskaan heitettiin katsomosta kasa poppareita, mutta se ei kanadalaisen virettä muuttanut.

– Pelini tuntuu tällä hetkellä todella hyvältä, mutta se kertoo myös joukkueemme iskusta paljon. Me emme ole näissä pudotuspeleissä hävinneet liikaa pelejä. Meillä on hyvä meininki kaukalossa päällä ja pyrimme pitämään siitä kiinni myös jatkossa.

Golden Knightsin maaleista ottelussa vastasivat Ivan Barbashev, Alex Pietrangelo, William Carrier ja Jonathan Marchessault. Barbashev iski tehot 1+2. Maaleista kolme ensimmäistä syntyi ensimmäiseen seitsemään minuuttiin ja se helpotti merkittävästi vieraiden pelaamista.

– Kun pääset johtoon vieraissa, niin se tekee pelaamisesta helpompaa. Pelistä tulee rennompaa etkä jahtaa peliä, kuten joskus käy. Pelasimme fiksua ja yksinkertaista kiekkoa, kommentoi päävalmentaja Cassidy.

Seuraavakin ottelu pelataan Dallasissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL