Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippuhyökkääjälle loistava jatkosopimus!

Detroit Red Wings taipui Buffalo Sabresin kynsissä. Kyle Okposo iski hattutempun.
AOP

NHL:ssä menneellä kaudella kovaa nousua takaisin kohti pudotuspelipaikkoja tehnyt Buffalo Sabres on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Sabres on kiinnittänyt kokeneen laitahyökkääjän jatkosopimukseen. Hyökkääjän sopimus päättyi tähän kauteen, mutta Sabres koki, että jatkosopimus on paikallaan nuoreen pelaajarunkoon.

NHL:ssä kovassa lyönnissä runkosarjassa ollut Buffalo Sabres on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen kapteeninsa Kyle Okposon kanssa. Okposon sopimus päättyi tähän kauteen, joten loukkaantumisista urallaan runsaasti kärsinyt hyökkääjä olisi ollut vapaa siirtymään heinäkuussa mihin tahansa joukkueeseen.

Okposon sopimuksen arvo ensi kaudesta on 2,5 miljoonaa dollaria. Sopimuksessa on 500 tuhannen dollarin bonus, mikäli Sabres voittaa Stanley Cupin ensi kaudella. Bonus tulee palkkakattoon vasta kaudeksi 2024-25 mikäli Sabres nostaa kannua ensi kauden päätteeksi.

St. Paulin kaupungista, Minnesotan osavaltiosta kotoisin oleva kokenut 34-vuotias oikealta laukova hyökkääjä oli New York Islandersin ykköskierroksen varaus kesän 2006 NHL:n varaustilaisuudesta. Islanders poimi Okposon numerolla seitsemän. Okposo on urallaan tehnyt 984 otteluun 592 tehopistettä. Näistä maaleja on 230. Tehotilasto on karusti pakkasella 136 maalin verran.

Okposo on urallaan tehnyt kahdella kaudella yli 60 tehopistettä. 50 pisteen raja on rikkoontunut yhteensä neljästi. Menneellä kaudella 75 otteluun syntyi 28 tehopistettä. Seitsemällä Sabresissa vietetyllä kaudella 455 otteluun on syntynyt yhteensä 91 osumaa ja 223 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL