Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Suomen luottomaalivahti Jussi Olkinuora pääsi vuorostaan tositoimiin – Ylisti kotiyleisön tukea

Jussi Olkinuora maalivahti Suomi
AOP

Jussi Olkinuora pääsi torjuntavastuuseen Suomen lauantaisessa Saksa-voitossa. Rikkinäisen sarjakauden jälkeen avausottelu MM-jäillä toi hymyn miehen huulille.

Suomi paransi selvästi otteitaan perjantain USA-ottelusta ja peittosi Saksan lukemin 4-3. Maalivahti Jussi Olkinuora oli tyytyväinen otteluun kokonaisuutena.

– Paljon oli maaleja ja varmaan oli viihdyttävä peli yleisölle. Eikä siinä mitään, Saksa on aika kurinalainen joukkue ja hyvä vastus oli tänään.

Suomi hallitsi peliä pääosin ja Olkinuora oli huomattavasti vähemmän työllistetty kuin virkaveljensä toisessa päässä, Saksan Dustin Strahlmeier. Olkinuoralla kävi myös huonoa tuuria esimerkiksi ensimmäisessä maalissa, joka otti ylettömän määrän pomppuja matkan varrella. Maalit eivät jääneet Olkinuoraa kuitenkaan vaivaamaan.

– Välillä pomput ovat suotuisia ja välillä eivät. Ei niissä mitään, mennään eteenpäin, mies totesi.

Innolla Suomea kannustanut kotiyleisö sai Olkinuoralta myös kiitosta.

– Yleisö oli mukana tänään. Se oli kiva kuulla ja jouduin itsekin puhumaan puolustajille vähän kovemmalla äänellä. Se on hieno nähdä, että ihmiset eläytyvät.

Olkinuora muodostaa Suomen maalivahtikolmikon yhdessä Emil Larmin ja Christian Heljankon kanssa. Tasavahva trio tulee saamaan tasaväkisesti peliaikaa ja se on Olkinuoran mielestä puhtaasti positiivinen asia.

– Kyllä oli hauskaa päästä tositoimiin.

– On hyvä, kun on tasaväkinen maalivahtikolmikko, kun on paljon pelejä lyhyen ajan sisällä. Tärkeintä on kuitenkin, että Leijonat voittaa.

Olkinuoran mukaan kilpailutilanne ei luo kitkaa kolmikon välille.

– Meillä on hyvä henki ja olemme olleet pitkään yhdessä. Hyvin tulemme toimeen.

Suomen avauspeli oli kello 16.20, kun taas Saksa-peli pelattiin vasta kello 20.20. Olkinuora kertoi, että kun pelejä voi olla jopa kolmeen eri alkamisaikaan, tuo se pelipäivärutiineihin omanlaisiaan muutoksia.

– Kyllä nämä iltapelit ovat erilaisia, kun kaikki on vähän myöhäisempää. Päiväunet ovat eri aikaan ja ihan erilailla joutuu syömään, että jaksaa pelin loppuun saakka.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat