Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkue

Unkarin kapteeni Gergő Nagy ei lannistunut USA-tappiosta – Tiistain Ranska-ottelu siintää jo silmissä

Gergő Nagy hyökkääjä Unkari
AOP

Unkari nousi täksi kaudeksi miesten MM-kisojen ylimmälle sarjatasolle seitsemän vuoden tauon jälkeen. Joukkueen kapteeni Gergő Nagy on asiasta iloissaan, vaikka tunnistaakin joukkueen haasteet jääkiekkomaailman isojen maiden keskellä.

Unkarin kapteeni, hyökkääjä Gergő Nagy, oli tyytyväinen joukkueen taisteluun 1-7-tappio-ottelussa USA:ta vastaan. Joukkue teki parhaansa ylivoimaista vastustajaa vastaan.

– Tämä on vähimmäisvaatimus sille, mitä voimme tehdä. Meidän täytyy taistella 60 minuutin ajan. On kurjaa hävitä ketä tahansa vastaan ja USA pelasi hyvin.

Unkari on hävinnyt nyt sekä USA:lle että kisa-avauksessaan Tanskalle. Vaikka pelejä onkin vielä usea jäljellä, Nagyn mukaan tiistaina pelattava Ranska-ottelu on huipputärkeä.

– Meillä on tiistaina iso peli. Meidän täytyy keskittyä, tutkia, mitä olemme tehneet väärin ja palata vahvasti.

Unkari on vieraillut ennenkin MM-kisojen korkeimmalla tasolla, mutta pelannut pääasiassa alemmilla sarjatasoilla arvokisahistoriansa aikana. Nagy uskoo, että maan oikea paikka on päätasolla isojen jääkiekkomaiden joukossa.

– Tämä on paras taso. Pelaamme maailman parhaita vastaan. Haluaisimme olla täällä joka vuosi ja ikävä kyllä se on tapahtunut vain kerran aiemmin viimeisen seitsemän vuoden aikana.

– Meillä on hyvät mahdollisuudet ja tulemme taistelemaan loppuun saakka. Ja kuten jo sanoin, tiistaina on iso peli meille ja odotamme sitä innolla.

33-vuotias Nagy kuuluu joukkueen konkareihin ja omistaa vuosikausien kokemuksen eri arvokisoista. Siksi mies onkin halunnut painottaa joukkueelleen sarjapaikan säilyttämisen tärkeyttä

– Olemme keskustelleet pukukopissa siitä, että tällainen mahdollisuus ei toistu kovin moneen kertaan elämiemme aikana. Meidän täytyy tarttua saamaamme tilaisuuteen nyt ja varmistua siitä, että meille ei jää kaduttavaa.

– Tiistain peli peilaa tähänkin. Tiedän, että joukkueemme on valmis siihen, Nagy alleviivaa.

Vertailtaessa joukkueiden kannattajajoukkoja, Unkari vie selvän voiton ainakin tämän vuoden kisoissa. Maan fanit pitävät valtavaa mekkalaa koko pelin ajan ja tukevat omiaan hamaan tappiin saakka. Nagy kertoo fanien tuovan valtavan määrän lisäenergiaa joukkueelle.

– Meillä on maailman parhaat fanit ja me tiedämme sen. Arvostamme sitä, että he seuraavat meitä kaikkialle maailmassa, tällä kertaa Suomeen. Hekin odottavat tiistaita varmasti innolla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Maajoukkue