Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Suomen päävalmentaja Jukka Jalonen oli tyytyväinen parantuneeseen peliesitykseen: ”Kyllä meillä kaikki parani tänään”

Jukka Jalonen päävalmentaja Suomi
AOP

Suomen päävalmentaja Jukka Jalonen oli Saksa-voiton jälkeen levollisemmilla mielillä. USA-peliin verrattuna tapahtunut muutos oli selvästi päävalmentajan mieleen.

Suomen päävalmentaja Jukka Jalonen kehui Suomen peliesitystö 4-3-voittoon päättyneessä Saksa-pelissä hyvillä mielin.

– Meillä oli hyvä ilme heti alusta asti ja tekemisen meininki kaikin puolin. Olimme aika selvästi parempia viidellä viittä vastaan -pelissä. Totta kai toisen erän kolme jäähyä vaikeutti hieman, mutta onneksi kolmannessa erässä löytyi puhti yhteen maaliin ja voitimme pelin.

– Hyvä taistelu tänään ja täysin ansaittu voitto.

Jalosen mukaan Suomi paransi monella osa-alueella USA-peliin verrattuna.

– Kyllä meillä kaikki parani tänään, niin puolustaminen, tiiviys, kiekollinen pelaaminen kuin rohkeuskin. Tietenkin vastustajakin oli erilainen. USA oli parempi kuin Saksa. Tietenkin se aiheuttaa omalle joukkueelle haasteita, kun tulee huippujoukkue vastaan, joka ei anna pelata sitä omaa peliä.

– Saksa oli hyvä, mutta USA oli erittäin hyvä. Menimme eteenpäin kuitenkin, Jalonen tiivisti.

Pelissä vihellettiin Suomelle neljä kahden minuutin jäähyä Saksan kahta vastaan. Jalonen ei ollut täysin tyytyväinen tuomarinelikon vihellyksiin.

– Tietenkin olisi toivonut jonkun jäähyn myös vastustajalle niistä kiinnipitämisistä, mitä he pitivät meidän isoja poikiamme vastaan heidän päädyssään. Aikamoista roikkumista.

Ennen kisoja järjestetyssä päävalmentajapalaverissa oli ollut toisenlainen näkemys.

– Ennen kisoja sanottiin päävalmentajapalaverissa, että jos korostaa jotain rikettä, niin siitä tulee aina kaksiminuuttinen, mutta se ei ainakaan tänään toteutunut.

– Siellä oli pari semmoista, jotka olivat ihan selviä jäähyjä meille, mutta kaveri kyllä vähän ylinäytteli. Siitä piti tulla jäähy, mutta ei tullut kuitenkaan. En tiedä, miksi sellaisia sääntöjä ja asioita esitellään, jos ne eivät sitten toteudu.

Kysyttäessä Suomen esiin nousseesta ykkösketjusta, Jalonen innostui kehumaan Sakari Mannisen, Teemu Hartikaisen ja Mikko Rantasen muodostamaa kolmikkoa.

– Pojat ottivat joukkuetta vähän reppuselkään tiukassa paikassa ja kantoivat vastuuta niin kuin ykköskentän pitääkin. Näinhän sen pitää parhaimmillaan mennä.

Suomen maalilla torjui tällä kertaa Jussi Olkinuora. Mies sai myös puhtaat paperit Jaloselta.

– Hirveästi ei ollut paikkoja, mutta ne mitä oli, oli pahoja paikkoja. Ei siinä mitään sen kummempaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat