Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Suomen ainokaisen iskenyt Teemu Hartikainen manasi pelin lipeämistä: ”Tämä tuntui välillä vähän pingikseltä”

Teemu Hartikainen hyökkääjä Suomi
AOP

Hyökkääjä Teemu Hartikainen oli apealla mielellä USA-tappion jälkeen. Suomen ainoan maalin iskenyt Hartikainen antoi USA:lle täyden tunnustuksen.

USA-peli tuntui olevan Suomella hallussa avauserän jälkeen, kun Leijonat johti peliä 1-0. Hyökkääjä Teemu Hartikainen totesikin pelin jälkeen, että Yhdysvallat löi aivan uudenlaisen vaihteen silmään toisesta erästä alkaen.

– Yhdysvallat paransi todella paljon. Pelasimme hyvän avauserän ja en sitten tiedä, ajattelimmeko että hoidamme peli. Päästimme pikkuisen jalkaa kaasulta ja USA pelasi kyllä todella hyvin, Hartikainen manasi.

Hartikaisen mukaan Suomen peli levisi käsiin.

– Tämä tuntui välillä vähän pingikseltä. Emme päässeet paineen alta pois, eikä kiekko pysynyt liikkeellä. Vähän meni niin, että menetimme kosketuksemme kiekkoon.

Avaustappio ei kuitenkaan pilaa vielä mitään. Hartikainen kertoi uskovansa joukkueeseensa ja näki valoa jo lyhyen tunnelin päässä.

– Yhdysvallat oli todella hyvä tänään ja kyllä tässä hetki menee, että saamme palikat kuntoon. Kyllä minä luotan, että huomenna jo saamme työmäärää lisää.

– Tänään oli huonoa, mutta huomenna on parempi, mies päätti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat