Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Mikko Rantanen MM-kisoihin

Mikko Rantanen onnistui Seattlea vastaan maalinteossa.
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkue on saanut kotikisoihin Tampereelle loistavan lisän hyökkäykseen. Suomen maajoukkue vahvistuu Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantasella. Rantasella on takana loistava kausi NHL:ssä. Hallitsevan Stanley Cup -mestarin kausi päättyi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

Tällä kaudella NHL:ssä 50 maalin ja sadan pisteen rajan rikkonut Stanley Cup -voittaja Mikko Rantanen vahvistaa Suomen maajoukkuetta toukokuussa käynnistyvissä MM-kisoissa. Rantasen kausi NHL:n pudotuspeleissä päättyi pettymykseen, kun hyökkääjän edustama Colorado Avalanche taipui ensimmäisellä kierroksella Seattle Krakenin käsittelyssä.

Rantanen pelasi pudotuspelit tehojen valossa erinomaisesti, sillä suomalaishyökkääjä teki pudotuspeleissä seitsemän maalia ja vastasi joukkueen ainokaisesta Krakenia vastaan pelatussa seitsemännessä kamppailussa.

– Mikko on jo voittanut paljon. On hienoa, että siitä huolimatta hän haluaa tulla kotikisoihin auttamaan Leijonia taistelussa toisesta peräkkäisestä maailmanmestaruudesta. Maailmanluokan vahvistus Leijonille, maajoukkueen GM Jere Lehtinen toteaa tiedotteessa.

Leijonat saavat Denveristä vain yhden vahvistuksen, kun runkosarjan lopussa loukkaantumisesta kärsinyt Artturi Lehkonen ei lähde Nokia Areenalle tavoittelemaan MM-kultaa.

Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät ensi viikonloppuna. Suomi pelaa turnauksen avausviikonloppuna Yhdysvaltoja ja Saksaa vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat