Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Kaapo Kakko MM-kisoihin – Leijonilla kasassa kova porukka

New York Rangersin Kaapo Kakko.
AOP

Suomen jääkiekkomaajoukkue on saanut kotikisoihin Tampereelle loistavan lisän hyökkäykseen. Suomen maajoukkue vahvistuu New York Rangersia edustavalla Kaapo Kakolla. Kakko on urallaan voittanut maajoukkueessa MM-kultaa ja alle 20-vuotiaiden MM-kultaa. Kakko oli ratkaisemassa alle 20-vuotiaiden MM-kultaa Kanadassa pelatuissa kisoissa ennen NHL-uraansa. Kaapista löytyy myös alle 18-vuotiaiden MM-kulta.

NHL-kauden karuun pettymykseen päättänyt Kaapo Kakko lähtee jääkiekon MM-kisoihin Tampereelle vahvistamaan Suomen joukkuetta. New York Rangersin kesän 2019 NHL:n varaustilaisuuden kakkosvaraus on NHL-urallaan pelannut yhteensä 239 ottelua runkosarjassa. Näissä on syntynyt 98 tehopistettä.

– Hienoa, että saamme Kakon mukaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Joukkueen palaverit on nyt pidetty ja virallinen lupa joukkueelta liittyä mukaan saatu, GM Jere Lehtinen iloitsee Leijonien tiedotteessa.

Mennyt runkosarja oli tehopisteiden valossa Kakon uran paras NHL:ssä. 82 otteluun syntyi yhtensä 18 maalia ja 40 tehopistettä. Tämän kevään seitsemään pudotuspeliotteluun New Jersey Devilsiä vastaan Kakko iski tehot 1+1.

Kakolla on nykyistä sopimusta NHL:ssä vielä ensi kausi jäljellä. Turusta kotoisin oleva laitahyökkääjä on varmasti yksi Rangersin tulevaisuuden runkopelaajista, joten vuoden päästä hyökkääjälle kirjoitellaan varmasti vähintään viiden vuoden mittaista jatkosopimusta.

Suomella on loistava katras pelaajia tuleviin MM-kisoihin, kun Kakon lisäksi Leijonilla on laitahyökkääjien paikoille Mikko Rantanen, Patrik Laine, Kasperi Kapanen ja Joel Armia NHL:stä mukana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat