Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti riehui hurjana! – Maalit olivat vain laiha lohtu

Vegas Golden Knightsin Mark Stone.
AOP

NHL:n pudotuspelien toinen kierros on polkaistu kaikkien sarjojen toimesta käyntiin. NHL:n läntisen konferenssin runkosarjan osalta voittanut Vegas Golden Knights aloitti ottelusarjansa Edmonton Oilersia vastaan vahvasti. Vaikka Oilers oli ottelussa tehokas, niin Golden Knights onnistui ottamaan todella tyylikkään kotivoiton ja siirtymään sarjassa johtoon.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights jatkoi samassa vireessä NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella kuin oli jo ensimmäisellä kierroksella Winnipeg Jetsiä vastaan. Golden Knights pelasi tasaviisikoin todella tylyä peliä Jay Woodcroftin valmentamaa Edmonton Oilersia vastaan ja voitti ottelun 6-4 -lukemin.

Oilers onnistui tekemään maalinsa vastahyökkäyksistä ja ylivoimalla. Oilersin maaleista kaikki meni Leon Draisaitlin nimiin, joka teki ottelun avauserässä kaksi maalia, ja jatkoi virettä myös päätöserässä tekemällä kaksi maalia. Draisaitl otti mallia Dallas Starsin Joe Pavelskista, joka teki toissa päivänä neljä maalia Seattle Krakenia vastaan.

Oilersilta Connor McDavid, Zach Hyman, Mattias Ekholm ja Evan Bouchard viettivät 0+2 tehoiltaa.

Golden Knights piti ottelussa Oilersin tasaviisikoin aisoissa ja oli myös tehokas. Golden Knights teki ottelussa kaksi maalia ylivoimalla joista jälkimmäinen syntyi tyhjiin. Cassidyn valmentaman joukkueen maaleista vastasivat Michael Amadio, kapteeni Mark Stone, Chandler Stephenson, Jack Eichel ja kahdesti osunut Ivan Barbashev. Eichel ja Stone iskivät tehot 1+1 mieheen.

Maalivahdeille ottelu ei ollut vahvin, sillä Stuart Skinner torjui Oilersin maalilla vain 28 laukausta ja Laurent Brossoitille kertyi 23 koppia kotijoukkueen maalilla. Ikävin maali Brossoitille tehtiin avauserän lopulla, kun Draisaitl nosti nollakulmasta kiekon kanadalaisen olkapään kautta maaliin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL