Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Erik Haulan tykki puhui! – NHL:n mestarisuosikki tylysti kesälomille

Erik Haula (oik.) ja Dawson Mercer.
AOP

NHL:n pudotuspelien ensimmäinen kierros on tullut päätökseen. Kahdeksantena joukkueena ja neljäntenä NHL:n itäisen konferenssin puolelta jatkoon tiensä selvitti New Jersey Devils. Devils teki kotiyleisönsä edessä selvää jälkeä NHL:n suuresta mestarisuosikista eli New York Rangersista. Devils kohtaa toisella kierroksella viikonlopusta asti levänneen Carolina Hurricanesin. Tuo ottelusarja käynnistyy torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils järjesti melkoisen paukun NHL:n pudotuspeleissä. Devils kaatoi ensimmäisen kierroksen ottelusarjassa kovia satsauksia tähän kauteen tehneen New York Rangersin. Devils kaatoi seitsemännessä ottelussa Gerard Gallantin valmentaman Rangersin lopulta 4-0 -lukemin ja eteni voitoin 4-3 -jatkoon.

Ottelusarjan kulminaatiopisteeksi muodostui kolmas ottelu, johon Ruff vaihtoi Akira Schmidin maalille. Tämän jälkeen Devils voitti sarjan viidestä viimeisestä ottelusta neljä. Schmid päästi voittopeleissä yhteensä kaksi maalia ja piti kahdesti nollapelin.

Kuudennessa ottelussa Schmid lauottiin Rangersin toimesta vaihtoon, kun Madison Square Gardenissa Rangers oli parempi 5-2 -lukemin. Schmid torjui seitsemännessä ottelussa yhteensä 31 kertaa nollapelin eteen.

Seitsemännessä ottelussa Devilsin maaleista kahdessa ensimmäisessä erässä vastasivat Michael McLeod alivoimalla ja Tomas Tatar tasaviisikoin pelatessa. Suomalaishyökkääjä Erik Haula löi otteluun viimeisen naulan reilu viisi minuuttia ennen loppua ja Jesper Bratt iski loppulukemat tyhjiin. Brattille, Tatarille ja McLeodille maalit olivat pudotuspelikevään ensimmäiset, Haulalle jo neljäs.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL