Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Florida venyi uskomattomaan saavutukseen! – NHL:n suurin mestarisuosikki laulukuoroon

Florida Panthers juhlii sarjavoittoa.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä kuudes joukkue toiselle kierrokselle on varmistunut. NHL:n itäisen konferenssin toisessa toisen kierroksen otteluparissa Toronto Maple Leafs saa vastaansa Florida Panthersin. Seitsemäs ottelu Panthersin ja Boston Bruinsin välillä tarjosi huiman näytelmän, jonka ratkaisu nähtiin vasta jatkoerässä.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers on aiheuttanut jättimäisen yllätyksen NHL:n pudotuspeleissä. Panthers kaatoi Boston Bruinsin NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen seitsemännessä ottelussa 4-3 -lukemin ja lähetti Jim Montgomeryn valmentaman joukkueen kesälomille. Bruins rikkoi NHL:n runkosarjassa kaikki mahdolliset ennätykset voitoissa sekä pisteissä, mutta ei onnistunut kaatamaan Panthersia suurena suosikkina.

Panthersin sankariksi ottelussa nousi Carter Verhaeghe, joka naulasi Sam Bennettin syötöstä vieraiden voittomaalin jatkoerässä ajassa 68.35. Verhaeghe ratkaisi myös viime vuonna Panthersin ensimmäisen kierroksen ottelusarjan Washington Capitalsia vastaan kuudennen ottelun ensimmäisessä jatkoerässä. Panthers kohtaa toisella kierroksella Toronto Maple Leafsin.

Varsinaisella peliajalla Panthersilta onnistui maalinteossa Sam Reinhart ja kahdesti puolustaja Brandon Montour, joka tasoitti myös pelin 59 sekuntia ennen kolmannen erän päätöstä. Anton Lundell keräsi ottelussa kaksi syöttöpistettä. Aleksander Barkov ja Eetu Luostarinen saalistivat yhden syöttöpisteen mieheen. Bruinsin maaleista vastasivat David Krejci, David Pastrnak ja Tyler Bertuzzi. Jeremy Swayman torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 27 kertaa.

Vieraiden maalilla Sergei Bobrovsky pelasi loistavan ottelun ja torjui voiton eteen 33 kertaa. Bobrobsky pelasi myös vuonna 2019 pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella yllättäjäjoukkueen riveissä, kun Columbus Blue Jackets iski suoraan neljässä ottelussa Tampa Bay Lightningin laulukuoroon. Kaudella 2018-19 Lightning oli voittanut runkosarjassa 62 ottelua, kun tänä vuonna Bruins voitti 65 ottelua.

Vaiherikas varsinainen peliaika

Ottelun avauserässä Panthers karkasi johtoon ylivoimalla, kun Montour sijoitti kiekon etukulmasta ohi Swaymanin. Toisen erän alussa Panthers karkasi jo kahden maalin johtoon, kun Reinhart laukoi kiekon lähietäisyydeltä ohi voimattoman yhdysvaltalaismaalivahdin.

Bruins pääsi toisen erän puolivälissä peliin mukaan, kun tälle kaudelle NHL:n paluun tehnyt tshekkihyökkääjä Krejci naulasi ylivoimalla kevään ensimmäisen maalinsa.

Kolmannen erän alussa Bruins onnistui ylivoimallaan nousemaan ottelussa tasoihin, kun Bertuzzi ohjasi venäläispuolustaja Dmitry Orlovin vedon ohi Bobrovskyn. Hetkeä tasoituksen jälkeen Bruins siirtyi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon, kun runkosarjassa yli 60 maalia naulannut Pastrnak tykitti kiekon yläkulmaan ohi venäläismaalivahdin. Bobrovsky antoi todella ison paluukiekon, josta tshekkitähdellä oli helppo työ naulata 3-2 -johtomaali.

Panthers ei takaiskuista huolimatta luovuttanut vaan nousi ottelussa tasoihin vajaa minuutti ennen päätössummeria. Joukkueen kanadalaispuolustaja Montour niittasi illan toisensa ja pudotuspelien viidennen Panthersin pelatessa ilman maalivahtia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL