Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähden vastuu kasvaa! – Siirretty supertähden rinnalle ratkaisevaan otteluun

New York Rangersin Kaapo Kakko naulasi voittomaalin.
AOP

New York Rangers ja New Jersey Devils kohtaavat toisensa NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kuudennessa ottelussa Madison Square Gardenissa. Ottelusarja on kolmen perättäisen voiton myötä Devilsille katkolla. Rangers teki kovia muutoksia kokoonpanoihin ennen kuudetta ottelua ja se tarkoittaa, että joukkueen suomalaistähden vastuu kasvaa entisestään kuudenteen otteluun.

Gerard Gallantin valmentamalla New York Rangersilla on edessään kova haaste. Rangers on hävinnyt kolme ottelua putkeen Lindy Ruffin valmentamaa New Jersey Devilsiä vastaan ja on nyt selkä seinää vasten kotiyleisönsä edessä. Rangers tarvitsee voiton käytännössä hinnalla, millä hyvänsä, jotta kausi jatkuisi ainakin seitsemännessä kamppailussa Devilsin kotiareenalla.

Rangers on kärsinyt tehottomuudesta kolme edellistä peliä. Joukkue on onnistunut tekemään vain kaksi maalia Devilsin maalille vaihdetun Akira Schmidin taakse. Schmid on aloittanut joukkueensa maalilla ottelut kolmannesta alkaen. Rangers teki ottelusarjan kahteen ensimmäiseen otteluun yhteensä kymmenen maalia ja tuolloin Devilsin maalilla pelasi tshekkimaalivahti Vitek Vanecek.

Rangers lähtee ketjumuutosten kautta hakemaan ratkaisua kuudenteen peliin. Filip Chytilin ja Kaapo Kakon tähdittämä kolmoskenttä saa laidalleen uuden tekijämiehen, kun Artemi Panarin ottaa Alexis Lafrenieren paikan. Lafreniere pelaa taas samassa kentässä Vincent Trocheckin ja Patrick Kanen kanssa. Ykköskentässä Mika Zibanejad pelaa Chris Kreiderin ja Vladimir Tarasenkon kanssa. Trocheck ja Kreider ovat edelliset Rangersin maalintekijät tässä ottelusarjassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL