Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaiset ovat liekeissä! – Tässä pistepörssi

Dallas Stars juhlii. Miro Heiskanen, Jamie Benn, Roope Hintz
AOP

NHL:n pudotuspelejä on pelattu nyt kolme ja puoli kierrosta. Tiistain vastaisena yönä pelattavalla kierroksella neljä täyttä kierrosta tulee täyteen. Yksikään ottelusarja ei ole mennyt vielä poikki, sillä jokaisessa sarjassa nähdään vähintään viisi ottelua. Suomalaiset ovat olleet pudotuspelien ensimmäisissä otteluissa isosti esillä.

NHL:n pudotuspelit ovat mielenkiintoista aikaa. Suomesta käsin seuranta pudotuspeleissä keskittyy pääasiassa joukkueisiin, joissa pelaa suomalaisia pelaajia.

Suomalaisten jääkiekkofanien kannalta on sääli, että Dallas Stars ja Colorado Avalanche kohtaavat toisensa jo toisella kierroksella, mikäli molemmat selvittävät ensimmäisen kierroksen ottelusarjansa alta pois.

Carolina Hurricanes kohtaa taas New York Rangersin heti toisella kierroksella, mikäli joukkueet selvittävät ensimmäisen kierroksen haasteensa.

Starsin ykkössentteri Roope Hintz johtaa suomalaisten sisäistä pistepörssiä. Hintz on iskenyt näissä pudotuspeleissä neljä maalia ja yhteensä kahdeksan tehopistettä neljään otteluun. Toisensa sisäisessä pistepörssissä on Hurricanesin ykkössentteri Sebastian Aho, jolla on kasassa kaksi maalia ja yhteensä viisi pistettä neljään kamppailuun. Ahon kanssa toista sijaa jakaa Starsin tähtipuolustaja Miro Heiskanen. Heiskanen on syöttänyt viisi maalia, mutta maalit ovat toistaiseksi jääneet tekemättä. Heiskanen on maalisyöttönsä antanut kahteen ensimmäiseen kotiotteluun.

Starsin ja Hurricanesin pelaajia jahtaavat Colorado Avalanchen Varsinais-Suomen vahvistukset. Mikko Rantasella ja Artturi Lehkosella on neljä pistettä kolmeen otteluun koossa. Rantasella on kolme maalia ja syöttö, kun taas Lehkosella maali ja kolme syöttöä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL